علی فیضی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: ۲ هزار و ۷۵۹ نفر از مردم سراسر استان با مراجعه به پایگاههای انتقال خون، ۲ هزار و ۳۶۴ واحد خون اهدا کردند که مورد استفاده نیازمندان قرار گیرد.
وی افزود: پایگاههای انتقال خون در اهواز، آبادان، خرمشهر، دزفول، اندیمشک، شوش، مسجدسلیمان، ایذه، شوشتر و بهبهان کار خونگیری را انجام دادند و این میزان خون اهدایی در اختیار بیمارستانها و افراد نیازمند به اهدای خون از جمله بیماران هموفیلی، تالاسمی و تصادفی قرار میگیرد.
به گفته فیضی در حال حاضر۵۲.۶۶ درصد اهداکنندگان خون در خوزستان مستمر، ۸۳ درصد مستمر و باسابقه و ۱۷ درصد باراول هستند.
مدیر کل انتقال خوزستان عنوان کرد: به دلیل مشارکت وحس نوعدوستی مردم، میزان اهدای روزانه و وضعیت ذخیره خون خوزستان در حالت مطلوبی قرار دارد اما همیشه تامین ذخیره گروههای مختلف خونی مورد نیاز است.
بر اساس این گزارش، ۹۰ تا ۹۵ درصد خون مورد نیاز بیمارستانهای استان توسط اهداکنندگان خوزستانی و بقیه از استانهای همجوار تامین میشود.
حدود ۵۶ درصد از اهداکنندگان خون در خوزستان، اهداکنندگان مستمر هستند یعنی افرادی که حداقل دو بار در سال خون اهدا میکنند. مردان حداکثر سالانه چهار بار یعنی هر سه ماه یک بار و زنان سالانه سه بار یعنی هر چهار ماه یک بار میتوانند خون اهدا کنند.
اهداکنندگان خون باید در محدوده سنی ۱۸ تا ۶۵ سال و دارای حداقل وزن ۵۰ کیلوگرم باشند. البته اهداکنندگان مستمر خون میتوانند تا ۷۰ سال خون اهدا کنند. داشتن سلامت جسمی و روحی نیز برای اهدای خون الزامی است.
نظر شما