به گزارش خبرنگار ایرنا، ابوذر پورمدنی روز شنبه در جمع خبرنگاران در جهاد دانشگاهی واحد اصفهان افزود: یکی از طرح های پژوهشی این مجموعه، "اکتشاف آب های ژرف" با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری است.
وی با بیان اینکه مراحل مقدماتی این طرح مانند زمین شناسی و ژئوفیزیک با موفقیت انجام شده است اظهار داشت: در حال وارد شدن به مراحل بعدی و تکمیلی این طرح مانند لرزه و حفر چاه های اکتشافی هستیم تا به نقطه دقیق برسیم.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان گفت: آب های ژرف به آب های با عمق ۷۰۰ تا چهار هزار متر گفته می شود و ما آب های ژرف تجدیدپذیر را بررسی می کنیم، فقط درباره اکتشاف آن کار می کنیم و استفاده از آن به تصمیم گیری مسوولان باز میگردد.
وی همچنین با اشاره به ۶ ساختار پژوهشی در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان افزود: این ساختارها در زمینه های گوناگون مانند فناوری اطلاعات، ژئوشیمی، برق، پلیمری، فراوری ضایعات کشاورزی و شیمی است.
پورمدنی به طرح تحقیقاتی "تولید نشاسته اصلاح شده از ضایعات سیب زمینی" که توسط این واحد در حال اجراست اشاره و اضافه کرد: نشاسته اصلاح شده در زمان حاضر بیشتر از خارج کشور وارد می شود و در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی کاربرد دارد درحالیکه می توانیم این ماده را در داخل تولید کنیم و در حال اجرای مرحله آزمایشی آن هستیم.
وی قوی ترین جهاد دانشگاهی کشور در زمینه آموزش را مربوط به استان اصفهان دانست و افزود: هشت مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در سطح استان فعال است.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با اشاره به برنامه های جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در زمینه اشتغال و کارآفرینی، خاطرنشان کرد: در معاونت فرهنگی نیز در زمینه های پیوست نگاری فرهنگی برای طرح های عمرانی، انجام مطالعات فرهنگی و اجرای کرسی های آزاد اندیشی و مناظره های دانشجویی فعالیت می شود.
وی همچنین گفت: جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، تنها جهاد دانشگاهی در کشور بود که دفتر پشتیبانی جنگ در دوران دفاع مقدس داشت و طرح های پژوهشی آن زمان توسط این واحد در مراکز دفاعی پیاده سازی می شد.
پورمدنی افزود: نخستین پهپاد یا همان نمونه "مهاجر" به طور مشترک توسط جهاد دانشگاهی واحدهای اصفهان و صنعتی اصفهان ساخته سپس روند توسعه آن اجرا شد.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان نیز در این نشست گفت: در این واحد بیشتر بر مطالعات شهرشناسی، پزشکی و علوم انسانی متمرکز هستیم.
مهدی ژیان پور با بیان اینکه تمرکز جهاد دانشگاهی بر موضوع های راهبردی است، افزود: ما بزرگترین شبکه آموزش مهارتی را در استان اصفهان داریم که شامل هشت مرکز جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و ۶ مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان است.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی از ابتدای فعالیت خود با تکیه بر توان جوانان کار کرده است، اظهار داشت: این نهاد در زمان حاضر، همیار دانشگاه هاست، اصالت پویا دارد و می تواند بر اساس شرایط روز پویاسازی کند.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با اشاره به اینکه در این مجموعه، مطالعات شهرشناسی به عنوان یک حوزه میان رشته ای با زمینه پایداری تعریف شد اضافه کرد: این حوزه در سه بخش اصلی اقتصادی، اجتماعی و کالبدی مورد مطالعه قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه لازم است مدیران از اطلاعات پژوهش ها استفاده کنند تصریح کرد: بازنگری در سند جامع گردشگری اصفهان که حدود یک دهه از عمر آن گذشته است، "شهر دانشجو" و طرح جامع شهری نیز از برنامه های جهاد دانشگاهی واحد اصفهان است.
۱۶ مرداد سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی است؛ شعار چهل و سومین سالگرد تشکیل این نهاد «جهاد دانشگاهی الگوی پیشرفت؛ با ایمان، امید و اعتماد به جوانان» است.
نظر شما