وحید والیزاده مرادی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مدیران کنترل کیفیت باید حداقل سالانه ۱۶ نفر ساعت دوره آموزشی مدیریت زمان، آشنایی با آموزشهای الکترونیکی، آشنایی با نحوه تدوین استانداردهای ملی و استانداردهای مواد غذایی حلال را در راستای ارتقای سطح علمی و فنی طی کنند.
وی ادامه داد: همچنین در چهارماهه نخست امسال ۳۰۷ مورد بازرسی فنی از واحدهای تولیدی، ۳۴۳ مورد نمونه برداری از واحدهای تولیدی و تعداد سه هزار و ۵۶ مورد بازرسی از مراکز عرضه کالاها و خدمات صورت گرفته است.
وی همچنین با اشاره به پایش ۴۶۹ مورد از تجهیزات و وسایل پارک ها و مراکز تفریحی استان افزود: طی این مدت ۸۶ مورد آزمون باسکول های وسایل نقلیه چرخ دار جاده ای انجام، ۹۴ اظهارنامه صادراتی و وارداتی بررسی و ۲۶۴ گواهینامه ایمنی آسانسور نیز صادر شده است.
مدیرکل استاندارد لرستان با بیان اینکه مبنای استانداردسازی کالا و خدمات در کشور ملی است عنوان کرد: استانداردهای کالا و خدمات بر اساس شرایط موجود به لحاظ فنی، اقتصادی و نظایر آن در زمینه ها و سطوح متفاوت بین المللی، منطقه ای، ملی، شرکتی (انجمنی، جامعه ای) و کارخانه ای است و هر کشوری بنا به شرایط موجود، این مهم را انجام می دهد.
والیزاده مرادی با اشاره به بازرسی دوره ای از تجهیزات مدارس افزود: تجهیزات مدارس ابتدایی استان در قالب ماده ۱۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، بازرسی و اجرای اجباری استاندارد مهدهای کودک و پیش دبستانی ها نیز تصویب شده است که پس از طی تشریفات قانونی، نظارت های لازم به عمل خواهد آمد.
به گفته وی مردم می توانند کد ۱۰ رقمی ذیل نشان استاندارد کالا را به سامانه، پیامکی ۱۰۰۱۵۱۷ ارسال کنند تا از اصالت پروانه کاربرد علامت استاندارد مطلع شوند و در صورت مغایرت اطلاعات دریافت شده با مشخصات مندرج بر روی برچسب نشانه گذاری، مراتب را از طریق واحد رسیدگی به شکایات و روابط عمومی اداره کل استاندارد لرستان پیگیری نمایند.
نظر شما