به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی شهرداری دزفول، محمدحسین خرمی روز چهارشنبه افزود: پیش از این بخشی از سرانه فضای سبز دزفول با تانکر آبیاری میشد که به منظور بهبود و ارتقای کیفیت سرانه فضای سبز لوله کشی این فضا به عنوان اولویت در دستور کار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: توسعه شبکه آبیاری فضای سبز شهری دزفول علاوه بر افزایش سرعت آبرسانی به درختان و فضاهای سبز موجب میشود که آبیاری فضای سبز این شهر به صورت دقیق و کارشناسی انجام شود.
سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری دزفول تاکید کرد: افزایش سرانه فضای سبز شهری نقش مهمی در افزایش نشاط اجتماعی دارد به همین دلیل تلاش برای بهبود، حفظ و نگهداری و همچنین افزایش این سرانه اولویتهای سازمان سیما و منظر شهری شهرداری دزفول است.
وی افزود: آبیاری فضای سبز شهری به روشهای نوین علاوه بر امکان اعمال مدیریت بهتر منابع آبی در کاهش مصرف آب در این بخش نقش موثری دارد.
به گزارش ایرنا، این لوله کشی در فضای سبز بلوار ملاصدرا، بلوار الغدیر، بلوار بهاران و خیابان احسان اصلی صورت گرفته است.
وسعت فضای سبز شهری دزفول ۵۷۵ هکتار و سرانه فضای سبز شهری در دزفول حدود ۲۲ مترمربع برای هر نفر است.
وسعت فضای سبز شهرداری دزفول ۴۳۰ هکتار است که بر این اساس سرانه فضای سبز ۱۵ مترمربع برای هر نفر است که شامل فضای سبز بوستانها، میدانها، پارکها و بلوارها است.
فضای سبز شهری دزفول علاوه بر فضای سبزی که در اختیار شهرداری است شامل سایر فضاهای سبز موجود در شهر مانند فضای سبز کوی سوم شعبان و پادگان چهارم شکاری است که زیرنظر شهرداری نیست ولی جزو سرانه فضای سبز شهری محسوب میشود.
حدود ۱۰۰ پارک و بوستان بزرگ و کوچک در دزفول وجود دارد با این وجود شهر دزفول از نظر پارک محلهای با کمبود مواجه است.
نظر شما