سیدعلی احمدزاده جمعه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این پروژه با ارزش سرمایه گذاری سه هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال امروز /۲۰ مردادماه/ با موفقیت به اتمام رسید و برق آن وارد مدار شد.
وی با اشاره به اینکه طرح پست و خط انتقال دژکوه، به منظور ایجاد پایداری بیشتر برق منطقه سوق و لنده و تقویت زیرساختهای برق استان انجام گرفته است، افزود: برق وارد مدار شده مورد استفاده شبکه برق منطقه نیز قرار گرفته و به صورت رسمی نیز در هفته دولت افتتاح خواهد شد.
احمدزاده اضافه کرد: در دولت سیزدهم تاکنون اقدامات خوبی در حوزه های مختلف اجرایی شده که راهکاری برای برون رفت از برخی مشکلات مناطق مختلف استان محسوب می شود.
در سال ۹۸ پست فوق توزیع ۱۳۲ کیلوواتی برق در منطقه دژ کوه روستای لیر بخش سوق با حضور وزیر وقت نیرو در دولت دوازدهم کلنگزنی شد و از همان سال تا ابتدای دولت سیزدهم روند اجرایی آن بسیار کند بود اما با برنامه ریزی های صورت گرفته و همکاری همه مسوولان جهادی دولت سیزدهم، روند اجرایی این پروژه طی یک سال اخیر از ۴۵ درصد به نزدیک ۱۰۰ درصد پیشرفت رسید.
براساس آخرین آمارهای رسمی ارایه شده از سازمان آمار، وسعت شهرستان لنده با یک شهر، چهار شهرک و ۱۰۶ روستا به ۸۵۰ کیلومتر مربع می رسد.
جمعیت این شهرستان ۴۱ هزار نفر (۲۱ هزار نفر شهری و ۲۰ هزار نفر روستایی و عشایری) استکه از شمال به بخشهای چاروسا و دیشموک، از جنوب به شهرستان بهبهان، از شرق به دهدشت و از غرب به بهمئی مُنتهی میشود.
رودخانه مارون در این بخش جریان دارد و این رودخانه از روستاهای تُراب و ایدنک عبور میکند.
گرمای هوا در برخی ساعات تابستان به بیش از ۵۰ درجه سانتیگراد بالای صفر می رسد که به دلیل مَحصور بودن در بین کوهستان های اطراف، این میزان گرما شرایط سختی را برای مردم منطقه فراهم می آورد.
نظر شما