رضا لعلی روز یکشنبه در جلسه شورای هماهنگی ترافیک و حمل و نقل شهری و جاده ای شهرستان بناب اظهار کرد: طولانی تر شدن زمان تکمیل پروژه بزرگراه بعثت و عدم وجود روشنایی در این بزرگراه باعث شده تا این پروژه به خاطر طولانی تر شدن زمان تکمیل آن جایگزین پروژه پل سرداران بناب شود.
رئیس شورای ترافیک شهرستان بناب با تأکید بر اجرای پروژه ها در بخش های مختلف به ویژه پروژه های شهری با تعیین اولویت، افزود: متأسفانه میزان تصادفات درون شهری و فوتی تصادفات درون شهری در بناب بالاست.
لعلی همچنین با اشاره به اینکه با انجام اقدامات فنی باید از بروز تصادفات درون شهری جلوگیری کرد؛ افزود: مردم نیز باید با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی مسئولین و اعضای شورای ترافیک را در اجرای مصوبات این شورا همراهی کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: با توجه به مصوبه شورای ترافیک مبنی بر تجهیز میدان استاندارد به دوربین و چراغ راهنمایی و با توجه به حجم سنگین ترافیک در این مسیر انتظار می رود شهرداری هرچه سریع تر در راستای عملیاتی شدن این مصوبه اقدام کند.
کمربندی بعثت بناب تا ۲ هفته آینده ساماندهی می شود
شهردار بناب هم با اشاره به اقدامات شهرداری برای ساماندهی بزرگراه بعثت اظهار کرد: ساماندهی این بزرگراه و کمربندی آغاز شده و ظرف ۲ هفته آتی این مسیر ساماندهی خواهد شد.
فرید پناهی اعلام کرد: از پس فردا عملیات آسفالت ریزی در بزرگراه بعثت آغاز خواهد شد و نسبت به تکمیل روشنایی آن نیز اقدامات لازم انجام شده است.
وی با اظهار گلایه از توقف خودروهای سنگین در محلات مختلف شهر اذعان کرد: توقف تریلی ها در نوع خود به یک معضل تبدیل شده و رانندگان این وسائط نقلیه هر جا مکان مناسبی می بینند، نسبت به پارک تریلی ها اقدام می کنند.
پناهی با بیان اینکه نبود پول خرد شهروندان و رانندگان تاکسی شهری را با مشکل مواجه ساخته است؛ افزود: شهرداری در تلاش است نسبت به راه اندازی کارتخوان در تاکسی های شهری بناب اقدام کند.
شهردار بناب همچنین از مجهز شدن ۱۷ نقطه شهر به دوربین های مدار بسته خبرداد و خاطرنشان کرد: طی دو هفته آینده مراحل نصب و بهره برداری از آنها به اتمام خواهد رسید .
شهرستان ۱۵۰ هزار نفری بناب در ۱۱۰ کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی و در جنوب این استان واقع شده است.
شهر بناب با حدود ۹۰ هزار نفر جمعیت دارای ترافیک کور و پیچیده ای در بافت مرکزی و قدیمی آن است که دلایل مختلفی موجب پدید آمدن ترافیک سنگین در این شهر شده اند.
واقع شدن بازارهای سنتی در مرکز شهر، ازدحام خدمات عمومی از جمله درمانگاه ها، داروخانه ها و مطب پزشکان و غیره در این بخش، کم عرض بودن خیابان های هسته مرکزی شهر، ایجاد ایستگاه های تاکسی طویل در ابتدای خیابان های اصلی و عدم مسیرگشایی های مورد نیاز طی سالیان اخیر و افزایش خودروهای شخصی از عوامل تشکیل ترافیک های سنگین است.
این عوامل به علاوه عدم فرهنگ سازی مناسب از سوی متولیان امر، بی توجهی برخی شهروندان به حقوق عامه و عدم رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی از سوی رانندگان باعث گره کور در ترافیک این شهر شده است
نظر شما