به گزارش ایرنا از شرکت مادرتخصصی ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، به منظور بررسی آخرین وضعیت پروژههای قابل افتتاح حوزه راه، راه آهن و آزادراه و در راستای رفع موانع و تسریع در اجرایی طرحهای اولویت دار، اعضای هیات مدیره به همراه مجریان طرحها با وزیر راه وشهرسازی دیدار کردند و آخرین وضعیت اجرایی پروژهها را به همراه موانع و مشکلات اجرایی را گزارش دادند.
جزییات مسیرهای ریلی قابل افتتاح
در بخش ریلی آخرین وضعیت ۳۶۳ کیلومتر راهآهن در سه استان کشور بررسی شد و محورهای ریلی همدان-سنندج به طول ۱۵۱ کیلومتر، رشت-انزلی به طول ۳۷ کیلومتر و راه آهن میانه-اردبیل به طول ۱۷۵ کیلومتر به عنوان مسیرهایی ریلی با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد و قابل بهره برداری تاپایان سال ارایه شد.
جزییات مسیرهای آزادراهی درحال ساخت
مجریان طرحهای آزادراهی نیز در این دیدار آخرین وضعیت اجرایی ۴ پروژه اصفهان-شیراز به طول ۲۱۰ کیلومتر، منجیل-رودبار به طول ۸ کیلومتر، آزادراه مراغه-هشترود به طول ۲۹ کیلومتر و تبریز-صوفیان به طول ۲۴ کیلومتر را گزارش دادند
وزیر راه و شهرسازی نیز دستورات لازم نسبت به رفع موانع و تسریع در بهره برداری هرچه سریعتر این طرح اولویت دار آزادراهی را صادر کرد.
در ادامه بررسی روند اجرای طرح های بزرگراهی اولویت دار قابل بهره برداری تا پایان سالجاری به طول ۴۰۶کیلومتر انجام شد و اقدامات اجرایی در راستای اتمام هرچه سریعتر این پروژهها از سوی مدیران ارایه شد.
همچنین بر اساس برنامه ریزی انجام شده در راستای تکمیل و بهره برداری از ابرپروژههای زیرساختی کشور تاکید شد ماهانه یک ابر پروژه بزرگ ریلی، بزرگراهی یا آزادراهی تکمیل و آماده بهره برداری شود.
بر این اساس در صورت تامین اعتبار پیش بینی شده حدود ۱۰۰ کیلومتر راه و بزرگراه و آزادراه و ۳۶۳ کیلومتر مسیر ریلی آماده بهره برداری خواهد شد.
نظر شما