به گزارش ایرنا، حجتالاسلام " عبدالرضا محیالدینی " روز دوشنبه در شورای زکات شهرستان افزود: یکی از بهترین راهها برای تشویق شهروندان در پرداخت بیشتر زکات، ایجاد اعتماد در خصوص نحوه هزینهکرد سالیانه آن است که باید به جد در شهرستان پیگیری شود.
وی با قدردانی از اقداماتی که تاکنون در خصوص جمع آوری زکات در شهرستان انجام شده بیان کرد: از راههای اصولی جذب زکات ارائه گزارش عملکرد شورای زکات به تفکیک بخشها و روستاها به مردم با همکاری رسانههای گروهی و مسئولان است.
امام جمعه مهریز بیان کرد: اگر اهمیت موضوع پرداخت زکات توسط روحانیون و رسانههای گروهی در بین مردم تبیین شود میتوان کمک بیشتری به فقرا کرد و در این خصوص به همکاری بهتر و مستمر شورای زکات با سایر دستگاهها نیاز مبرم است.
همچنین رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) مهریز با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال زکات فطریه سادات و همچنین یک میلیارد ریال کفاره غیرعمد جمعآوری شده گفت: این میزان از طرف شورای زکات شهرستان در اختیار نیازمندان قرار گرفته است.
سید وحید کمالیان افزود: در همین مدت نیز زکات مستحبی بیش از پنج میلیارد ریال به صورت نقدی و غیر نقدی در شهرستان جمع آوری شد و شاهد همکاری در این خصوص هستیم ولی باید به دلیل اهمیت موضوع روز به روز تقویت شود.
وی اظهار کرد: زکات مستحبی در قالب تامین سلامت، تعمیر و احداث مسکن نیازمندان و همچنین معیشت آنها هزینه میشود که در موعد مقرر با همکاری خبرنگاران و روحانیون برای عموم مردم در سطح شهرستان اطلاع رسانی شد.
زکات از واجبات مالی در دین اسلام است که بر اساس آن مسلمانان باید مقدار معینی از ۹ قلم کالا برای مصرف در زندگی فقرا و سایر امور عمومی اجتماعی را بپردازند.
این ۹ کالا شامل طلا، نقره، گاو، گوسفند، شتر، گندم، جو، کشمش و خرماست و مقدار پرداخت هر یک از این کالاها متفاوت و در فقه تعیین شده است.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
نظر شما