به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا شهابزاده روز پنجشنبه در همایش بازخوانی مولفههای دولت در بیانیه گام دوم، بیان کرد: یکی از آن نکتههای درخشان و بسیار موثر صادرکننده این بیانیه است، چرا که به واقع ما هنوز مقام معظم رهبری را نشناختیم؛ شخصیتی نزدیک به شخصیت مقام معظم رهبری نداریم و او را نزدیکترین شخصیت به امام و نایب الامام میدانیم.
وی افزود: رهبر انقلاب فردی به تعبیر شهید سلیمانی، شخصیتی حکیم است که سکان این کشتی را به دست گرفته و در حادثههای مختلف که هر کدام از آنها برای برهم خوردن نظام سیاسی و اقتصادی یک منطقه کافی بود، آن را پیش میبرد.
سرپرست فرمانداری آستارا با اشاره به اینکه بیانیه گام دوم حدود ۶ هزار کلمه است، عنوان کرد: چنانکه میدانیم پشت کلمه به کلمه و جمله به جمله فرمایشات رهبری معظم انقلاب تفکری هست و هر چقدر هم مطالعه شود باز هم میتوان در آن به نکتههای جدیدی رسید.
وی اضافه کرد: نکته دوم زمان صدور این بیانیه است که در مقطع زمانی چله انقلاب صادر شد؛ جان بولتون نماینده سابق ایالات متحده در سازمان ملل و عضو کابینه ترامپ در سال ۹۶ در گردهمایی سازمان منافقین اعلام کرد با توجه به کارهایی که داریم انجام میدهیم، سیاستهایی که در ایالات متحده داریم و مسیری که داریم در آن حرکت میکنیم، ایران ۴۰ سالگی انقلاب خودش را نخواهد دید.
شهابزاده بیان کرد: این سخنان از سوی یکی از تندروترین و ضدایرانیترین سیاستمدار آمریکا مطرح شد و با وجود این نگاه آمریکا و غرب نسبت به ایران، رهبری بیانیه گام دوم انقلاب را مطرح میکند که از نظر زمانی تلاشهایی که دشمن انجام میداد، قابل بررسی است.
وی تشریح کرد: نکته دیگر مخاطبان این بیانیه است که به صورت عام همه ما مخاطب این بیانیه هستیم و دولتمردان بیشتر؛ چرا که وظیفههایی بر دوششان گذاشته شده که اگر قرار باشد انجام بشود، زیرساختهای لازم باید فراهم شود اما مخاطب خاص این بیانیه جوانان هستند.
سرپرست فرمانداری آستارا ادامه داد: نزدیک به ۳۵ میلیون نفر جوان در کشور داریم و اگر خطاب بیانیه را تنها جوانان داخل کشور در نظر بگیریم (با اینکه نفوذ چهره رهبری در جهان بیش از این است) رهبر معظم انقلاب آنها را با نشاط، با انگیزه و پای کار این انقلاب میخواند و در چله دوم انقلاب به نوعی به آنها ماموریت میدهد.
وی گفت: این بیانیه در بحث جهاد تبیین بسیار جای کار دارد و از این رو نکته دیگر بحث محتوایی این بیانیه است که شامل سرفصلهای متفاوتی بوده و راهکارها و افقهایی که باید انقلاب در چله دوم برود نیز در آن مشخص شده است.
شهابزاده یادآور شد: رهبر انقلاب در مقدمه بیانیه هم عنوان کردند که کشورهای بسیاری آمدند و انقلاب کردند اما تعداد بسیار اندکی توانستند بر سر آرمانشان بمانند و به انحراف کشیده نشوند اما انقلاب ۵۷ به آرمانهای خودش وفادار است و بر اساس آن مقام معظم رهبری در این بیانیه بر مباحثی مانند تمدن سازی را مطرح میکند.
وی افزود: این امر بینظیر بودن این انقلاب را نشان میدهد، نظامی که در چله دوم همچنان پای آرمانش ایستاده است و البته افراد بسیاری که خودشان را صاحبان و بزرگان این انقلاب میدانستند، در بزنگاه حساس از قطار انقلاب پیاده شدند.
سرپرست فرمانداری آستارا بیان کرد: تلاشهای بسیاری برای به انحراف بردن نظام انجام شد و افرادی که روزی در بحث ولایت فقیه کتابها نوشته بودند، در مقطعی خاص که باید به طور عملی پشت سر ولیفقیه زمان میایستادند و تمکین میکردند، از قطار انقلاب پیاده شدند و آن ضربهها وارد شد.
وی تاکید کرد: با این وجود کشتی انقلاب به دست این مرد بزرگ الهی هدایت شد و تا به امروز در مسیرش با پایبندی به همان آرمانهای اولیه حرکت میکند، پیش میرود و امید است ما هم بتوانیم در این مسیر قدمی برداریم.
شهابزاده اظهار کرد: اعتقاد راسخ داریم رهبرمان در همین مسیر حرکت کرد، شهدایمان در همین مسیر رفتند و خادمین مخلص نظام در همین مسیر گام برمیدارند؛ در عصر خاصی زندگی میکنیم و باید مراقب باشیم زرق و برقها، اختلافها و برخی مسائل دیگر ما را از این موقعیت طلایی که خدا توفیق خدمت در آن را داده است، لغزش نکنیم.
همایش بازخوانی مولفههای دولت در بیانیه گام دوم به مناسبت هفته دولت با میزبانی اداره تبلیغات اسلامی آستارا برگزار شد.
دوم تا هشتم شهریور، سالروز شهادت محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر، رئیس جمهور و نخست وزیر وقت در سال ۱۳۶۰ به دست منافقین با عنوان هفته دولت نامگذاری شده است.
شهرستان مرزی بندر آستارا با جمعیت حدود ۹۵ هزار نفر در غربیترین نقطه گیلان، در فاصله نزدیک به ۱۷۳ کیلومتری رشت و همجوار با استان اردبیل و کشور جمهوری آذربایجان قرار دارد.
نظر شما