لیلا غریب روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن بیان این مطلب، خاطرنشان کرد: این طرحها از سوی دهیاریها و دستگاههای اجرایی استان در حوزه های مختلف عمران و آبادانی، اشتغال در روستاها و عشایر عملیاتی و اجرایی شده است.
وی تصریح کرد: از این میان، ۱۵۰ طرح توسط دهیاریها با اعتباری معادل یک هزار و ۶۷۰ میلیارد ریال افتتاح میشود که حدود ۱۴۰ تا ۱۵۰ روستا را دربر می گیرد.
غریب تصریح کرد: پروژه دهیاری های استان قزوین عملیات جدول گذاری، آسفالت معابر، سنگ فرش، بوستان، پارک بازی، مبلمان روستایی، نصب تابلو و سطل زباله، پلهای روستایی، دیوارهای حایل و سایر موارد عمرانی را نیز شامل می شود.
به گفته مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری قزوین، طرحهای پیش بینی شده با هدف افزایش سطح رفاه حال روستاییان، بسترسازی برای توسعه و ایجاد انگیزه در مهاجرت به روستاها افتتاح میشوند.
غریب با بیان اینکه بسیاری از طرحهای روستایی در چند مرحله به بهره برداری میرسند، اظهار کرد: تعدادی از طرحها در چند فاز تقسیم بندی شده و ممکن است مرحله نهایی آنها تا پایان سال جاری به طول بیانجاند اما نکته حایز اهمیت، بهره برداری بخش عمده ای از آنها در هفته دولت هدف گزاری شده است.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری قزوین خاطرنشان کرد: اداره برق با نصب سیستمهای خودنگهدار، اداره آب و فاضلاب با نصب منابع آبی و لوله گذاری، جهاد کشاورزی با احیای قنوات و لوله گذاری برای اراضی کشاورزی و خدمات درمان و بهداشت نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی تنها بخشی از طرح هایی هستند که از سوی دستگاههای اجرایی در روستاهای استان قزوین اجرایی میشود.
غریب یادآور شد: تمام تلاش مدیریت ارشد استان، به خصوص استاندار این است که روستاییان قزوین در زیست روزانه و رفاه اجتماعی با کمترین مشکل و موانع روبرو شوند که این مهم فراتر از هفته دولت بوده و در طول سال نیز تداوم دارد.
نظر شما