به گزارش ایرنا، سید احسان خاندوزی روز جمعه در راستای سفر یک روزه به استان مرکزی در آیین افتتاح ۱۱۲ طرح برقرسانی این استان در اراک، ضمن گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر، افزود: پروژههای برقرسانی اقدامات امید بخش دولت است که به عنوان زیرساخت برای پیشرفت، توسعه و تعالی کشور است.
وی بیان کرد: تامین پایدار برق از اهمیت ویژه برخوردار است و مهمتر آنکه این بخش بیش از همه در خدمت تولید است و متاسفانه در سالهای گذشته بیشتر به سمت مصرف بود.
وی بیان کرد: بخشهای تولیدی باید در پایداری تامین برق مشارکت و کمک دهند.
وزیر امور اقتصاد و دارایی ادامه داد: وزیر نیرو بر پایداری تامین برق با اولویت برای تولید، نظام قیمتگذاری، نظام قراردادهای منعقدی با بخشهای نیروگاهی و چاره اندیشی برای حجم بالای این حوزه که ارقام آن قابل توجه است، تاکید دارند.
خاندوزی اظهار کرد: اگر در مدیریت تلفات و مصرف اقدامات جدی صورت گیرد با هین میزان عرضه و تولید میتوان بهرهوری بیشتری داشت و سهم پایدار در کشور افزایش یابد.
استاندار مرکزی هم در این نشست از شرکت توزیع برق در افتتاح طرحهای دولت و بویژه برقرسانی به ابر پروژه بیمارستان ولیعصر (عج) تشکر کرد و گفت: این طرح از دغدغههای جدی مجموعه اجرایی این طرح بود.
« فرزاد مخلصالائمه» افزود: ظرف ۴۸ ساعت یکی از کمنظیرترین عملیاتها با ۲۵ دستگاه برای ۹ کیلومتر کابلگذاری برق بیمارستان انجام شد.
وی بیان کرد: اقدام برجسته دیگر که در مرحله اقدام است، انتقال آب به شهرستان تفرش است که با تنش آبی مواجه بود و حجم بالای جمعیت این شهرستان مشکلاتی را برای تامین آب شرب این شهرستان به وجود آورده بود.
استاندار مرکزی ادامه داد: این در حالی است که در فاصله ۶۰ کیلومتری در دل کوهستان، منبع آب، ایستگاه تامین آب و خط انتقال آب تامین شد و مشکل برق این شهرستان برطرف شد و ۶۳ کیلومتر عملیات انتقال برق انجام شد.
مخلصالائمه اظهار کرد: در راستای این طرح یکهزار و ۴۰۰ تیر برق اجرا شد که ظرف هفتههای آینده به عنوان یکی از پروژههای پر هزینه اجرا میشود.
۱۱۲ طرح برقرسانی استان مرکزی با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۹۷۰ میلیارد ریال افتتاح شد.
نظر شما