نهادهای بین المللی آمارهای اقتصادی دولت را تایید می‌کنند/ اصلاحات ساختاری بودجه آغاز شد

تهران- ایرنا- سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه با بیان اینکه افزایش سهم مالیات در بودجه از مطالبات رهبر معظم انقلاب در خصوص اصلاحات ساختاری بودجه بوده است، گفت: سال گذشته درآمدهای مالیاتی دولت بیش از ۱۰۰ درصد تحقق یافت.

محسن زنگنه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به افزایش تولید نفت در دولت سیزدهم اظهار داشت: در سال‌های گذشته برای بهبود برداشت از چاه‌های نفتی و میادین مشترک نفتی کشور اقدامی انجام نشد، لذا ظرفیت تولید نفت پایین آمده بود اما در دولت سیزدهم این روند اصلاح شد.

وی بیان کرد: بخشی از علت این کم کاری تحریم‌ها و بخشی نیز سوء مدیریت در دوره‌های گذشته در خصوص انرژی بود، موضوعی که امروز خود را به شکل ناترازی انرژی یا همان کمبود تولید انرژی در برابر مصرف نشان داده است.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه بیان داشت: در قانون برنامه هفتم به صندوق توسعه اجازه داده شده تا در حوزه استخراج کار کند، لذا در آینده با سرمایه گذاری و رونق بیشتری در این بخش روبرو خواهیم بود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از نقاط قوت دولت سیزدهم افزایش سهم مالیات در بودجه بوده که به افزایش سهم درآمدهای پایدار دولت منجر شده است، گفت: موضوع افزایش سهم مالیات در بودجه از مطالبات رهبر معظم انقلاب در خصوص اصلاحات ساختاری بودجه بوده است. سال گذشته درآمدهای مالیاتی دولت بیش از ۱۰۰ درصد تحقق یافت و این درآمدها نسبت به سال قبل آن نیز ۵۶ درصد افزایش یافت.

این نماینده مجلس با بیان اینکه پارسال مالیات بخش تولید از ۲۵ به ۲۰ درصد کاهش یافت و امسال این کاهش هفت درصد مصوب شده است، افزود: با این حال همچنان طی سال گذشته شاهد افزایش درآمدهای مالیاتی بوده ایم. بخشی از افزایش درآمدهای مالیاتی به خاطر تورم و بخشی نیز بواسطه اضافه شدن مودیان جدید بوده است.

نماینده مردم تربت‌حیدریه، زاوه و مه‌ولات در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اداره مالیاتی توانسته بسیاری از بخش هایی که مالیات نمی دادند را شناسایی کند، چنانچه طی ۲ سال گذشته تعداد مودیان مالیاتی حدود ۲ برابر شده و به نوعی افرادی که مالیات نمی دادند یا مالیات ستانی از آنها پیگیری نمی شده و یا معافیت های مختلف داشته اند به جمع مودیان پیوسته اند.

زنگنه همچنین به برخی فضاسازی های رسانه ای در خصوص صحت آمار اقتصادی مانند رشد تولید و نرخ بیکاری اشاره کرد و گفت: این ارقام اقتصادی در دولت فارغ از مباحث سیاسی تهیه و اعلام می‌شود، نهادهای اقتصادی بین المللی نیز ضمن تایید، این آمار را صحت سنجی می کنند، اما واقعیت این است که به دلیل وجود تورم اثر مثبت این آمارها در سفره مردم دیده نمی‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha