به گزارش ایرنا، سیدمحمد میرکاظمی سرپرست دفتر برنامهریزی ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار کرد: با توجه به گستردگی خانواده بزرگ جانبازان و ایثارگران و حضور نفراتی که مشکلات جسمی، اعصاب و روان، ضایعات نخاعی و همچنین مشکلاتی که برای خانوادههای بزرگوار آنان ایجاد میشود میتوان در ورزشهای بومی محلی همکاری شایستهای داشته باشیم.
وی افزود: در گذشته ورزش قهرمانی با حضور جانبازان پررونق بود، اما در حال حاضر سهم بنیاد شهید در این حوزه کمرنگ شده است. بر این باوریم که ورزش حرفهای و قهرمانی در بنیاد شهید جایگاهی مثل گذشته ندارد و باید با گسترش بازیهای بومی محلی و ورزشهای سنتی، به خانوادهها خدمت کنیم.
سرپرست دفتر برنامهریزی ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: راهاندازی بازیهای بومی محلی در بنیاد شهید کار جدیدی است و نیازمند کسب تجربه و همراهی کارشناسان فدراسیون خواهد بود. نگاه ما راهاندازی مسابقات منطقهای و ملی با جامعهای حدود ۴ میلیون نفر متشکل از ایثارگران و خانوادههای آنان است.
مسعود پسندیده رئیس فدراسیون ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی گفت: در حوزه ورزشهای سنتی و نوین در حال فعالیت هستیم و نیز گسترش همه رشتههای ورزشی در حوزه روستایی بر عهده فدراسیون ورزش روستایی است و مهمترین ویژگی بازیهای بومی محلی این است که برای همه سنین و با هر محدودیت جسمی قابل اجرا ست.
وی افزود: راهبرد ما در فدراسیون در گام اول آموزش و در گام دوم برگزاری رویدادهای فرهنگی ورزشی است و این امر با همراهی نهادهای و دستگاههای مختلف قابل اجرا خواهد بود.
در پایان این نشست تفاهم نامه همکاری میان فدراسیون ورزش روستایی عشایری و بازی های بومی محلی و بنیاد شهید و امورایثارگران به امضای طرفین رسید.
نظر شما