به گزارش ایرنا، «محمود رشیدیاقدم» روز یکشنبه با حضور در دفتر ایرنا کرمانشاه، با گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر افزود: مهمترین مانع رشد فضای کسبوکار، بروکراسی حاکم بر فضای کسب و کار و صدور مجوزهای مربوط به آن است؛ تجمیع همه مجوزها در درگاه ملی مجوزها سبب خواهد شد که پاسخگوییها تنها از طرف یک نهاد باشد که این امر به تولیدکنندگان و فعالان کسب و کار کمک زیادی خواهد کرد.
وی ادامه داد: به دلیل کاغذی بودن فرایند صدور کسب و کارها، گاه بسیاری از افرادی که در نهادهای مختلف متولی صدور مجوز بودند، خود به عاملی برای سنگ اندازی بر سر راه کسب و کار تبدیل میشدند؛ به همین دلیل، الکترونیکی شدن فرایند صدور مجوزها باعث رونق کسب و کار در کشور شده است.
وی عنوان کرد: صدور مجوزهای الکترونیکی باعث بهبود فضای کسب وکار، افزایش سرمایه گذاری، رشد اقتصادی و در نهایت اشغالزایی و کاهش بیکاری میشود.
تلاش مستمر برای رفع مشکلات سرمایهگذاران
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به بررسی جهت تامین منابع مالی پروژه های استان اظهار کرد: تمام راههای تامین منابع مالی دنیا را احصا کردیم و آنها را با استان کرمانشاه بومی سازی کرده و راههای تامین مالی پروژههای استان از منابع بینالمللی بررسی شد.
وی با بیان اینکه با ورود سرمایهگذار تمام تلاش خود را برای برطرف کردن مشکلات پیش رو انجام می شود، افزود: هماهنگی با مسئولان و مدیران کل مربوطه، گمرک، ترخیص کالا، نگه داری توسعه ای و همه اولویت های موردنظر سرمایهگذار را مورد توجه جدی قرار میدهیم.
سوق دادن تسهیلات تبصره ۱۸ به سمت تولید مولد
رشیدی اقدم در ادامه یکی از تکالیفی که در قوانین بودجه و سنوات گذشته همواره مطرح بوده را بحث تسهیلات تکلیفی برای ایجاد اشتغال به واحدهای مختلف تولیدی، خدماتی،گردشگری و کشاوری عنوان کرد.
وی با اشاره به شعار سال «مهارم تورم و رشد تولید» و پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸، تصریح کرد: تسهیلات باید به سمت بخشهای مولد سوق داده شود تا منجر به تورم نشود.
وی گفت: در این راستا با حساسیت زیاد، سه هزار طرح اشتغالزار در سطح استان که از محل تبصره ۱۸ تسهیلات دریافت کرده بودند، طبقهبندی شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه ادامه داد: در تلاش هستیم سهم بیشتری از این اعتبارات را برای استان بگیرم، حتی آمادگی این را داریم که منابع استانهای دیگر که نتوانستند جذب کنند را بهسرعت جذب و به واحدهای استان برای شکوفایی بیشتر حوزه اشتغال و سرمایهگذاری تزریق کنیم.
مولدسازی داراییهای دولت مهمترین اولویت وزیر اقتصاد
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی در ادامه گفت: مولدسازی داراییهای دولت یکی از مهمترین برنامههای وزارت اقتصاد ودارایی و شخص وزیر است که به عنوان اولویت نخست فعالیتها به مدیران استانی ابلاغ کرده است.
این مسئول با بیان اینکه ۱۰۸ همت برای وجوه حاصل از فروش داراییهای تملیکی پیشبینی شده اظهار کرد: طی ابلاغیه جدید تمام وجوه دریافتی باید در بخش سرمایهای هزینه شود و یک ریال وجوه به بخش های هزینهای همچون پاداشهای پایان خدمت اختصاص نیافته است.
رشیدی اقدم با اشاره به فروش اموال مازاد دستگاهها گفت: هدف از این طرح این است که املاک بی استفاده ادارات شامل ساختمانها و زمینهای دولتی با دریافت مجوز از اداره دارایی به فروش برسند و ۵۰ درصد پول آن برای بازسازی سایر ساختمانها یا هزینههای جاری همان اداره صرف میشود.
وی اضافه کرد: ۲ دستگاه دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش به طور کامل پول فروش املاک خود را دریافت خواهند کرد.
دستگاه های اجرایی مکلف به ثبت اموال منقول و غیرمنقول در سامانه سادانوین شدند
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه در ادامه سخنان خود به یکی دیگر از اقدامات انجام شده و برگزاری سه جلسه توجیهی برای دستگاههای اجرایی اشاره کرد و افزود: تمامی دستگاه های اجرایی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری در اجرای ماده ۱۳۷ قانون محاسبات عمومی کشور و تبصره ۱۰ ماده ۶۹ قانون تنظیم بخشی مقررات مالی دولت مکلفند ضمن همکاری لازم، نسبت به ثبت کلیه اموال غیرمنقول اعم از اراضی، املاک، ساختمان ها و فضاهای اداری در اختیار یا تصرف اعم از اینکه دارای سند مالکیت بوده یا فاقد سند مالکیت باشند، اجاره ای یا وقفی یا ملکی و ... در سامانه اقدام کنند.
وی افزود: براساس این مصوبه صدور هرگونه مجوز برای واگذاری حق استفاده، تغییر بهره بردار، فروش اموال غیر منقول دولتی بدون ثبت اطلاعات در سامانه مذکور و اخذ شناسه (کد) رهگیری ممنوع است.
فرهنگ سازی بیمه خانواده ها
این مسئول همچنین به آغاز معرفی طرح های بیمه خانواده ها بصورت شهرستان به شهرستان خبر داد و آمادگی خود را برای حمایت بیشتر از صنعت بیمه و رفع چالش ها و مشکلات فراروی این بخش در تعاملات استانی را اعلام کرد.
وی همچنین یادآور شد: به همه بیمه ها اعلام کردیم، سعی کنیم شان منزلت بیمه گزاران را رعایت کنیم و در سختی ها، مشکلات و حوادث در کنار آنها باشیم و خدمات بیمه ای خود را به نحو مطلوب ارائه دهیم.
۹۷ درصد درآمدهای عمومی استان کرمانشاه از وصول مالیات است
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه در بخش پایانی سخنانش با اشاره به درآمدهای کسب شده در زمینه دریافت مالیات گفت که ۹۷ درصد درآمدهای عمومی استان از این منبع مالی تامین شده است.
رشیدیاقدم با اشاره به روشهای درآمدی استان و کشور که بیش از ۵۵ درصد درآمد کشور از محل وصول مالیات هاست، افزود: استانداری، ثبت، گمرک، میراث فرهنگی ، ارشاد، بهزیستی ، محیط زیست، استاندارد، جهاد کشاورزی، تعاون، نیروی انتظامی، پزشکی قانونی و صمت اداراتی هستند که درآمد های استان را تامین می کنند.
وی با اشاره به اینکه بعضی افراد معتقدند که مالیات ارزش افزوده موجب افزایش تورم میشود، اضافه کرد: مالیات بهعنوان پایدارترین درآمد برای اداره جامعه است و ارزش افزوده در اصل، مالیات بر مصرف است و احتمال اینکه بر مصرف کننده فشار بیاورد، وجود دارد.
نظر شما