به گزارش ایرنا، این پروژه با ظرفیت تولید ۱۱ تن ماهیان خاویاری با استفاده از آب چاه و اشتغالزایی برای پنج نفر و سرمایه گذاری ۷۰ میلیارد ریالی مورد بهره برداری قرار گرفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران گفت: یکی از ظرفیتهای مهم بخش کشاورزی استان، موضوع شیلات و فعالیتهای آبزی پروری است که در تامین بخشی از پروتئین مورد نیاز جامعه، اشتغالزایی و درآمد نقش مهمی در شاخص فعالیتهای اقتصادی استان دارد که نیازمند توجه جدی بوده و در همین راستا باید کارگروه ویژه شیلاتی در استان برای ارتقای بهره وری و کاهش هزینه های تولید و همچنین تولید محصول با کیفیت و صادرات محور تشکیل شود.
حسن خیریانپور با اشاره به اینکه به غیر از خاویار و گوشت ماهیان خاویاری از تمامی اجزای این گونه ارزشمند آبزی از جمله پوست و... می توان بهره برداری اقتصادی کرد، افزود: امروز محصولات شیلاتی خوبی در استان تولید می شود ولی مبدا صادراتی و گمرگی آن در سایر استانها است.
وی بر ضرورت ایجاد پنجره واحد تجاری در استان مازندران تاکید و ادامه داد: با راهاندازی پنجره واحد تجاری روند اعطای مجوز برای صادرات انواع محصولات شیلاتی در استان تسهیل میشود، بنابراین از دستگاههای اجرایی خواستاریم این موضوع را جدی گرفته و همکاری لازم برای تحقق این مهم را داشته باشند.
مدیر کل شیلات مازندران نیز در این مراسم توسعه پرورش ماهیان خاویاری در منابع آبهای داخلی و همچنین اراضی ساحلی با استفاده از آب دریای خزر با نگاه اقتصادِ دریا محور را یکی از برنامه های توسعهای شیلات استان برشمرد.
قاسم کریم زاده گفت: این پروژه با ظرفیت تولید ۱۱ تن ماهیان خاویاری با استفاده از آب چاه و اشتغالزایی برای پنج نفر و سرمایه گذاری ۷۰ میلیارد ریالی مورد بهره برداری قرار گرفت.
کریم زاده در ادامه بر ضرورت توسعه پرورش ماهیان خاویاری بدلیل ارزش افزوده و اقتصادی و میراثی این گونه از ماهیان و تاثیر آن در رونق تولید و اشتغال، تاکید کرد و افزود: تلاش داریم تا در نقاطی که منابع آب سطحی خوبی دارند برای اجرای طرح های توسعه پرورش ماهیان خاویاری بطور جدی ورود کنیم تا زمینه سرمایه گذاری های جدید تسهیل و تسریع بیابد.
نظر شما