حسن مولایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد بهرهبردار در هشت هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات انگور فعالیت دارند.
وی با اشاره به اینکه تولیدات سالانه انگور در شهرستان ابهر ۱۲۰ هزار تن است، اضافه کرد: با این حجم از برداشت، شهرستان ابهر قطب تولید انگور در استان زنجان محسوب میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ابهر در ارتباط با نحوه تولیدات انگور نیز اظهار داشت: ۷۰ درصد از تولیدات شهرستان در کشمش تیزآبی استفاده میشود.
مولایی به زمان برداشت انگور در استان زنجان اشاره کرد و یادآورشد: برداشت انگور در این استان به نوع اقلیم و رقم آن بستگی دارد که از تیرماه تا مهر ماه در سطح استان انجام میشود.
وی عسگری، یاقوتی، شاهانی، کندری، فخری، خلیلی، مراغه را از جمله تولیدات انگور شهرستان برشمرد و ادامه داد: انگور تولیدی استان زنجان در کشور به خاطر وجود روزهای آفتابی کافی از لحاظ درصد قند و غلظت املاح در سطح بالای استاندارد قرار دارد، به طوری که از نظر صادرات کشمش به استانهای همجوار نیز صورت میپذیرد.
وی گفت: کشمش تیزآب یکی از محصولات جانبی انگور است که در ابهر مورد توجه ویژه کشاورزان قرار دارد و توانسته یکی از محصولات مهم این شهرستان برای فروش در بازارهای داخلی و خارجی باشد.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر ۵۶ نوع انگور در شهرستان ابهر شناسایی و کشت میشود و این شهرستان توانسته رتبه اول استان در کشت و تولید این محصول را به خود اختصاص دهد.
نظر شما