۱۰ شهریور ۱۴۰۲، ۶:۳۴
کد خبر: 85217068
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نتایج یک نظرسنجی؛ اکثریت شهروندان سوئدی مخالف اهانت به قرآن هستند

تهران- ایرنا- بر اساس آخرین نظرسنجی که توسط شرکت نظرسنجی سوئدی سیفو (SIFO) انجام شده است، سوئدی‌هایی که می‌خواهند برای اهانت به قرآن و سایر کتب مقدس ممنوعیت ایجاد شود، به ۵۳ درصد افزایش یافته‌اند که از افزایش ۲ درصدی این دسته از شهروندان سوئدی نسبت به نظرسنجی قبلی انجام شده در رابطه با همین موضوع حکایت دارد.

به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، افزایش حمایت عمومی از اعمال ممنوعیت قانونی برای اهانت به کتب مقدس در سوئد در حالی صورت می‌گیرد که مقامات این کشور به دنبال بحث در مورد تصویب مقرراتی هستند که از اقدامات تحریک‌آمیز علیه قرآن جلوگیری می‌کند.

بر اساس این نظرسنجی ۵۳ درصد شهروندان سوئدی مخالف هتک حرمت کتب مقدس، ۳۷ درصد آنها موافق این عمل شنیع (با ادعای رعایت آزادی بیان) و ۱۰ درصد باقی مانده نیز در این رابطه سکوت اختیار کردند.

این نظرسنجی با یک هزار و ۲۹۱ شهروند سوئدی که به طور تصادفی انتخاب شده بودند در بازه زمانی ۱۵ تا ۲۷ آگوست (۲۴ مرداد تا ۵ شهریور) انجام شده است.

به نوشته خبرگزاری آناتولی، دولت و مخالفان اهانت به کتب مقدس در سوئد در حال آماده شدن برای تغییر قوانین این کشور و اعمال محدودیت قانونی برای هتک حرمت به کتب مقدس از جمله قرآن هستند.

دولت این کشور در اوایل ماه جاری میلادی اعلام کرد که در حال بررسی قانون نظم عمومی برای جلوگیری از افزایش اهانت به قرآن در این کشور است.

در همین ارتباط گونار استرومر وزیر دادگستری سوئد در یک کنفرانس مطبوعاتی، گفت: گزارشی درباره این قانون حداکثر تا اول جولای ۲۰۲۴ (۱۰ تیر ۱۴۰۳) به پارلمان ارائه خواهد شد.

ماگدالنا اندرسون رئیس حزب اصلی اپوزیسیون سوسیال دموکرات نیز با اشاره به اینکه آنها در حال بررسی اصلاحیه قانون نظم عمومی هستند، تاکید کرد: تحریکات اهانت به قرآن در سوئد می‌تواند جنایت نفرت در نظر گرفته شود.

به گزارش ایرنا، در ماه‌های اخیر هتک حرمت قرآن کریم در برخی کشورهای اروپایی مدعی حقوق بشر و آزادی بیان همچون سوئد و دانمارک، خشم مسمانان جهان را برانگیخت.

لازم به یادآوری است که دانمارک قانون ۱۵۰ ساله این کشور مبنی بر «ممنوعیت توهین به ادیان» را در اواسط خرداد ۱۳۹۶ لغو کرده بود؛ قانونی که به موجب آن هرگونه اهانت به مقدسات یک دین در ملاء عام از جمله آتش زدن کتاب‌های آسمانی پیگرد قانونی به همراه داشت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha