به گزارش خبرنگار ایرنا، آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری در خطبههای نماز جمعه قم، بیان کرد: یکی از ویژگیهای برجسته دولت سیزدهم در این است که با فداکاری خود حاضر نشد، فردا را قربانی امروز کند بلکه با شجاعت برای اصلاح امور با برنامهریزی مدون خود وارد میدان شد.
وی ادامه داد: یکی از نکات مهم سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی دردیدار اخیر دولتمردان با ایشان علاوه بر تمجید از روحیات شخص رییسجمهوری، تاکید بر ارتباط سازنده و دوستانه با تمام کشورهای همسایه بود.
آیتالله حسینی بوشهری گفت: از برجستگیهای مهم دولت سیزدهم محدود نکردن سیاست خارجی به چند کشور غربی و عضویت در پیمانهای منطقهای و فرامنطقهای مانند شانگهای و بریکس است.
وی با بیان اینکه اولویت اول کشور همچنان مهار تورم و توجه به امور فرهنگی است، خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم با برنامهریزی دقیق خود میتواند به خصوص در عرصه اقتصادی گشایشهای لازم را ایجاد و بخش مهمی از دغدغههای معیشتی و اقتصادی مردم را برطرف نماید.
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به شکوه آیینهای عزاداری ماه محرم و صفر، تصریح کرد: مردم مومن ایران با حضور پرشور خود در این مراسمها پاسخ محکمی به یاوه گویی و تبلیغات شوم آنها دادند.
وی حضور میلیونها نفر در پیادهروی اربعین را مورد توجه قرار داد و اضافه کرد: مسوولان دو کشور ایران و عراق به همراه مردم دو کشور برای حماسه اربعین سنگ تمام گذاشتند.
امام جمعه قم بااشاره قرارگیری در سالروز تصویب قانون بانکداری اسلامی و بدون ربا، گفت: این قانون که سال ۶۲ تصویب شد اما بخاطر عدم پیگیری اجرای دقیق این قانون هنوز به آنچه مدنظر از آن بوده نرسیده است.
آیتالله حسینی بوشهری با بیان اینکه ربا در قرآن کریم جزو بدترین نوع گناهان و در حکم جنگ با خداوند متعال است، یادآور شد: باید شورای فقهی در مجمع تشخیص مصلحت نظام فعال شود و همه قوانین را بر مبانی دینی تا لحظه اجرا رصد و دنبال کند.
رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اقتدار ارتش و نیروهای مسلح ما در حدی است که هیچ دشمنی نمیتواند به سرزمین پاک و کشور عزیز ما چشم طمع بدوزد.
وی در ادامه با اشاره به عوامل سعادت و شقاوت انسان در زندگی دنیا و آخرت، گفت: تکذیب پیامبران الهی، اعراض از حق، بدعتگذاری در دین و عدم رعایت ادب در محضر الهی از موانع مهم در سعادت انسان است.
امام جمعه قم غفلت را عامل دیگر در مسیر سعادت انسان یاد کرد و ادامه داد: غفلت از خدا، مقدمه خودفراموشی و بیگانه شدن از خویشتن است که این مسأله زمینه همه دردها و گناهان است.
عضو شورای عالی حوزههای علمیه قم گفت: یکی از آثار جبران ناپذیر غفلت، بسته شدن چشم حقیقت بین انسان و افتادن به وادی هلاکت و سرگرم شدن به امور لهو است.
نظر شما