حجت الاسلام و المسلمین احمد حسین شریفی روز شنبه درگفتوگو با خبرنگار ایرنا، در این خصوص بیان داشت: البته سایر رشتههای دانشگاه قم نیز در کانون توجه دانشجویان بینالمللی برای ادامه تحصیل قرار دارد و این دانشگاه ظرفیتهای مطلوبی را برای پذیرش این دانشجویان در رشتههای مختلف فراهم آوردهاست.
وی افزود: دانشگاه قم علاوه بر جذب دانشجو در حوزه امور بین المللی همکاریهای گستردهای نیز با سایر مراکز علمی جهان به خصوص در سطح منطقه دارد و امروز شمار قابل توجهی از اعضای هیات علمی این دانشگاه بر اساس امکانی که برای پژوهشهای علمی در سطح بینالمللی فراهم شدهاست، فرصت مطالعاتی خود را در کشورهای مختلف جهان میگذرانند.
وی ادامه داد: از طرف دیگر با ظرفیت سازی صورت گرفته، دانشگاه قم به پایگاهی علمی برای سفر و بازدید استادان دانشگاههای بینالمللی تبدیل شده و در همین رابطه جمعی از استادان دانشگاههای کشور روسیه آبانماه سالجاری برای تقویت همکاریهای علمی و پژوهشی به این دانشگاه خواهند آمد.
گفتنیاست دانشگاه قم با داشتن سههزار و ۹۰۰ دانشجوی خارجی از ۲۳ ملیت رتبه نخست جذب دانشجویان بینالمللی را در میان دانشگاههای دولتی کشور کسب نمودهاست.
بر این اساس با توجه به رویکردی که دانشگاه قم در جذب دانشجویان بینالمللی دارد و به دنبال افزایش تنوع ملیت دانشجویان خارجی است، نام این دانشگاه با تصویب هیات امنا به «دانشگاه بین المللی قم» تغییر خواهد کرد.
گفتنیاست دانشگاه قم هم اکنون دارای ۶ دانشکده، هشت مرکز پژوهشی و فناوری، ۳۳ گروه آموزشی، ۱۴۰ رشته تحصیلی و مرکز آموزشهای آزاد و مجازی و پردیس بین الملل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است.
حدود ۱۰ هزار دانشجو در دانشگاه قم در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول بهتحصیل هستند که حدود نیمی از این تعداد را بانوان فرهیخته پردیس خواهران و صدها نفر را دانشجویان غیر ایرانی از کشورهای مختلف جهان تشکیل میدهند.
نزدیک به ۳۰۰ عضو هیات علمی از فرهیختگان حوزوی و دانشگاهی در مراتب گوناگون علمی در دانشگاه قم حضور دارند که برخی از ایشان جز نخبگان ملی کشور محسوب میشوند.
نظر شما