به گزارش ایرنا، یک رسانه آمریکایی در بخش اقتصادی خود در گزارشی در این زمینه نوشت: کارگران مسنتر با دورههای طولانی بیکاری، جستجوی شغلی استرسزا و استرس مالی فزاینده مواجه هستند. بسیاری از آمریکاییهای مسنتر در طول همهگیری کرونا، محل کار خود را ترک کردند.
جولیا پولاک، اقتصاددان ارشد در شرکت زیپ ریکروتر به بخش اقتصادی تارنمای آکسیوس میگوید برخی به دلیل نگرانیهای سلامتی محل کار خود را ترک کردند و برخی دیگر روند بازنشستگی را زود آغاز کردند زیرا قیمتهای بالای مسکن و حسابهای بازنشستگی انبوه زمان خوبی را برای بازنشستگی ایجاد کرده بود.
اما اکنون تهدید بیماری کرونا با واکسیناسیون کاهش یافته و تورم اقتصادی آمریکا حسابهای بانکی را تحت فشار قرار داده است و بسیاری از این افراد مجبور شده اند، دوباره در جستجوی کار باشند.
پولاک می گوید: «نیروی کار مسن تر علاقه دارند به محل کار خود بازگردند. اما شرایط بازار کار، اگرچه در کل خوب است، اما وضعیت برای کارگران مسن تر بدتر شده است.»
بر اساس تجزیه و تحلیل انجمن بازنشستگان آمریکا، کارگران بالای ۵۰ سال به دلیل موانعی که در راه یافتن کار وجود دارد، سه برابر بیشتر از همتایان جوان خود بیکار هستند.
پولاک خاطرنشان کرد که کارگران مسنتر معمولاً باید حجم بیشتری از برنامههای کاربردی را برای دریافت پیشنهاد ارسال کنند.
بیش از ۴۰ درصد از کارگران بالای ۴۰ سال می گویند که در سه سال گذشته تبعیض سنی را در محل کار خود تجربه کرده اند. و تقریباً ۴۰ درصد از کارگران سن را به عنوان مهمترین نگرانی خود در هنگام تلاش برای جستجوی کار ذکر می کنند.
طبق داده های نهاد زیپ ریکروتر، کارفرمایان اعتراف کرده اند که به دنبال استعدادهای جوان تر هستند: ۴۷ درصد گفته اند که نگران مهارت های فنی کارگران مسن تر هستند و ۲۵ درصد دیگر اعلام کرده اند که اگر یک فرد ۳۰ ساله و یک فرد ۶۰ ساله به یک اندازه واجد شرایط بودند، ترجیح آنها نیروی ۳۰ ساله است.
فرم های شرح شغل اغلب از عباراتی مانند "بومی دیجیتال" و "دانش فناوری" استفاده می کنند که به نظر می رسد کارگران مسن تر را فیلتر می کنند. درخواستهای شغلی اغلب تاریخ تولد یا سال فارغالتحصیلی را درخواست میکنند، که باعث ایجاد ترس در میان متقاضیان مسنتر میشود.
نظر شما