سهرابیان: اینکه بنویسیم چه تعداد مدال می‌گیریم خنده‌دار است/اعزام ۲۴ قایقران به هانگژو

تهران - ایرنا - رئیس فدراسیون قایقرانی گفت: دو رقمی بودن مدال‌ها را زمانی مطرح کردم که آب دریاچه ۲ متر کاهش نیافته بود و پاروی ورزشکاران به کف دریاچه اصابت نمی‌کرد با این وجود مسابقه است و این که ما روی کاغذ بنویسیم چه تعداد مدال به دست می‌آوریم خنده‌دار است.

به گزارش ایرنا، علیرضا سهرابیان امروز (یکشنبه) در نشست خبری فدراسیون‌های اعزامی به بازی‌های آسیایی که در محل کمیته ملی المپیک برگزار شد، اظهار داشت: رقابت بسیار سختی در هانگژو داریم و امیداورم بتوانیم موفق باشیم. چند سالی است ورزشکاران قایقرانی خود را برای چنین روزی آماده کرده بودند و با توجه به تعویق مسابقات به دلیل کرونا، برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته مدنظر قرار گرفت. ما با کاروان ۲۴ ورزشکار قایقرانی آب‌های آرام (کانو و کایاک)، اسلالوم و رویینگ در این مسابقات حضور داریم و جزو فدراسیون‌هایی هستیم که بیشترین شرکت کننده را در این مسابقات داریم و امیدوار هستیم در کسب تعداد مدال هم موفق باشیم.

وی با تاکید بر این‌که کم شدن آب دریاچه در کنار غیراستاندارد بودن تنها پیست آب‌های آرام برای رشته رویینگ از جمله مشکلات در راه آماده‌سازی تیم ملی بود، عنوان کرد: در نهایت مجبور شدیم ورزشکاران را به روسیه اعزام کنیم که در حال حاضر وضعیت خوبی دارند. تیم ملی آب‌های آرام نیز وضعیت خوبی دارد و در ورزشگاه آزادی آخرین اردوی خود را پشت سر می‌گذارد. جای تیم ملی دراگون بوت در بازی‌های آسیایی خالی است؛ در حالی که نتایج خوبی گرفته بودند اما ستاد عالی بازی‌های آسیایی علی‌رغم پیگیری فدراسیون با اعزام این تیم موافقت نکرد.

رئیس فدراسیون قایقرانی با اشاره به اینکه ستاد عالی بازی‌ها در رابطه با تعیین رشته‌ها و ورزشکاران اعزامی تصمیم‌گیری کرده است، گفت: جای تاسف دارد که کسی از اعضای هیئت اجرایی در ستاد عالی بازی‌های آسیایی حضور ندارد چرا که می‌توانستند نماینده خوبی برای ورزشکاران باشند.

وی افزود: کسانی که طی ۵ سال گذشته یاری‌رسان این فدراسیون نبوده‌اند حق اعتراض نسبت به نتایج قایقرانی ندارند. هیچ ارگانی اجازه و حق انتقاد از رشته قایقرانی ندارند و باید بدانیم تنها کمیته ملی المپیک، کمیته ملی پارالمپیک، وزارت ورزش و وزیر نیرو بودند که از رشته قایقرانی حمایت کردند و صرفا این ارگان‌ها می‌توانند نظر خود را در مورد قایقرانی اعلام کنند. افرادی که کمک رسان ورزشکاران نبوده‌اند در حالی که ورزشکاران ما در دمای بالاتر از ۴۵ درجه و سرمای سوزان تمرین کردند حق انتقاد ندارند.

وی در مورد وعده دو رقمی شدن مدال‌های رشته قایقرانی در بازی‌های آسیایی هانگژو، گفت: دو رقمی بودن مدال‌ها را زمانی مطرح کردم که آب دریاچه ۲ متر کاهش نیافته بود و پاروی ورزشکاران به کف دریاچه اصابت نمی‌کرد، زمان که هنوز دراگون بوت حذف نشده بود اما با توجه به تمامی این موارد تمام تلاش خود را می‌کنیم که تعداد مدال‌های خود را دو رقمی کنیم.

رییس فدراسیون قایقرانی در مورد وضعیت سطح آب دریاچه نیز بیان کرد: مجاری‌ها باز شده و آب در حال ورود به دریاچه آزادی است و تدابیر اندیشیده شده در مورد آبیاری گیاهان دریاچه باعث شده آب دریاچه کاهش پیدا نکند و لایروبی‌ها باعث می‌شود، وضعیت سطح آب دریاچه و گیاهان بهبود یابد.

سهرابیان در خصوص درخواست بودجه از سوی برخی فدراسیون‌ها، اعلام کرد: در بخش بودجه به عنوان نماینده هیئت اجرایی به این نتیجه رسیدیم، فدراسیون‌هایی که درخواست کرده‌اند و به امضای مناف هاشمی رسیده مشمول بودجه شوند و تعداد فدراسیون‌ها در بخش مربیان ۱۱ مورد و در بخش تجهیزات ۱۰ فدراسیون بودند. ۳۰۰ میلیون تومان برای مربیان داخلی و خارجی و ۳۰۰ میلیون هم با توجه به عملکرد و نوع فدراسیون در بخش تجهیزات تخصیص یافت.

رییس فدراسیون قایقرانی همچنین در مورد آخرین وضعیت ملی‌پوشان نیز، بیان کرد: تیم رویینگ در سلامت کامل و مصدومیت مهسا جاور برطرف شده و تنها مشکل سرمای روسیه است. در تیم آب‌های آرام هیوا افضلی دچار سرماخوردگی شدید شده بود و از فردا می‌تواند تمرینات خود را آغاز کند. آقای رضایی نیز درد قدیمی داشت و به دلیل اصابت پارو به کف دریاچه در حال درمان است. هدیه کاظمی نیز از ناحیه کتف در حال درمان است.

وی در مورد ترکیب تیم ملی در بازی‌های آسیایی، عنوان کرد: ترکیب تیم ملی آب‌های هفته آینده مشخص می‌شود و در بخش اسلالوم رکسانا رزاقیان هم اکنون به دلیل تحصیل در فرانسه است و به مسابقات انگلستان اعزام می‌شود و پس از آن به هانگژو می‌آید و بعد هم به ژاپن می‌رود تا در رقابت کسب سهمیه المپیک حضور یابد.

سهرابیان در خصوص رقبای قدرتمندی همچون چین و رقابت سخت ایران با این کشور، توضیح داد: بر این باور هستم اگر چین امپراطور ورزش دنیا باشد، روسیه نفرات خود را به ازبکستان تزریق کند، کار را برای بسیاری کشورها سخت خواهد کرد؛ اما مسابقه است و این که ما روی کاغذ بنویسیم چه تعداد مدال به دست می‌آوریم خنده‌دار است. با صحبتی که با ورزشکاران داشتم و رکوردهای آن‌ها پیش‌بینی کردم. از ۱۸ رشته در ۲۴ ماده شاید هرکدام مقام بیاورند شاید هم هیچ یک مقام نیاورند. اما باید ببینیم چه کارهای کارشناسی توسط افراد کمک‌کنده صورت گرفته. سال گذشته مبالغی از طرف مجلس به فدراسیون‌ها تزریق شد اما این مبلغ کاسته و همراه سایر مبالغ بودجه به ما تزریق شد. وظیفه رئیس فدراسیون این است که دست در دهان شیر کند و پول دربیاورد. اما سوال من این است که آیا از سوی منابع دیگر ما حمایت شدیم؟ آیا به رشته‌ای مثل قایقرانی توجه شده؟ وقتی این رشته صحبت از دو رقمی شدن مدال می‌کند، باید برای کمک به آن فعالیت شود. وقتی اداره گمرک فکر می‌کنند اموال قایقرانی دزدی است و آن را ترخیص نمی‌کند آیا کسی کمک کرد؟ تلاش ما روی حل این موارد متمرکز و مدیریت به بخش دوم کارهای ما موکول شد. مثل این بود که رئیس فدراسیون را در قفس مبارزات ufc انداخته‌ایم. متاسفانه جاها عوض شده و درنهایت فقط منتقدان می‌پرسند چرا مدال نگرفته‌اید؟

وی در پاسخ به این سوال که منظورش از این حرف‌ها چه کسی است، گفت: سعی می‌کنم جزیی ورود نکنم. به طور حتم منظورم همان افرادی است که بعد از هانگژو سینه سپر می‌کنند و مربی، ورزشکار و رئیس فدراسیون را نقد می‌کنند. من از حالا سرتعظیم برای ورزشکاران چه مدال بگیرند و چه نگیرند، فرود می‌آورم. من درد ورزشکارو مربی را می‌دانم. هیچ ورزشکاری کم فروشی نمی‌کند. از شما می‌خواهم کف دست دختران قایقران را نگاه کنید؟ آن‌ها مادرانی هستند که دخترانشان به خاطر زبری و تاول کف دست‌هایشان به آن‌ها اجازه نوازش نمی‌دهند. می‌خواهم بگویم که دختران قایقران ما به سختی تلاش می‌کنند.

کتایون اشرف، نایب رییس بانوان فدراسیون قایقرانی نیز گفت: بانوان تیم ملی وضعیت خوبی دارند و سخت تلاش کرده و مسابقاتی که در آن حضور یافته‌اند نشان می‌دهد وضعیت خوبی دارند.

وی بیان کرد: امیدواریم شاهد درخشش آن‌ها در بازی‌های آسیایی باشیم. اسلالوم در آب‌های خروشان در چین برگزار می‌شود و کار بسیار سختی در پیش داریم و تمام تلاش خود را می‌کنیم تا نتایج خوبی کسب کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha