«حسن پیمانی» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از ابتدای آغاز به کار درگاه ملی صدور مجوزها تاکنون تعداد ۳۲ هزار و ۹۸۸ درخواست پروانه کسب از سوی متقاضیان کسب و کار در استان همدان ثبت شد.
وی ادامه داد: از این تعداد ۱۷ هزار و ۹۸ پروانه کسب از مسیر درگاه ملی مجوزهای کشور و سامانه نوین اصناف، در استان همدان صادر شده و ۱۰ هزار ۵۵۴ درخواست نیز به علت نقص مدارک و یا نداشتن شرایط مجوز مربوطه برگشت داده شده و ۲ هزار و ۹۲ مورد نیز در انتظار تکمیل مدارک توسط متقاضی است.
پیمانی خاطرنشان کرد: ۵۰۵ مورد در انتظار تایید مدارک توسط دستگاه، ۳۸۶ مورد منتظر پاسخ استعلامات دستگاهها، ۲ هزار و ۲۹۱ مورد انصراف متقاضی، ۱۲ مورد ابطال و ۱۲۵ مورد شکایت ثبت شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان گفت: مجوز قالیبافی با سه هزار و ۳۷۷ درخواست، مجوز خیاطی با سه هزار و ۲۲۷ درخواست و مجوز کارت رانندگی بین شهری با هزار و ۳۴۹ درخواست، سه مجوز پر تقاضا در استان بودند و نیز ۲۴ هزار و ۹۸۵ مورد درخواست برای سایر مجوزها ثبت شده است.
پیمانی از کسب رتبه سوم کشوری در شاخص پاسخگویی به درخواست ها درگاه ملی صدور مجوزها خبر داد و اظهار داشت: شهرستان های همدان ۱۲ هزار و ۴۷۶ درخواست، ملایر سه هزار و ۸۷۲ درخواست، کبودرآهنگ سه هزار و ۵۷۹ درخواست بیشترین درخواست صدور مجور کسب و کار در استان را به خود اختصاص دادند.
وی ادامه داد: با اجرای قانون تسهیل صدور مجوزها، نظارت بر واحدهای صنفی و کسبه، از حالت "نظارت پیشینی" (گرفتن حضوری مدارک)، به "نظارت پسینی" تبدیل شدهاست؛ یعنی دریافت "پروانه کسب"، غیرحضوری و راحت شده اما کسی که فعالیت صنفی شروع میکند باید تحت نظارت دائمی و دقیق و موثر اتحادیه مربوطه باشد تا در چارچوب قانون نظام صنفی و مقررات اتاق اصناف فعالیت کند.
به گزارش ایرنا، از اول بهمنماه سال گذشته ۲ هزار و ۸۴۰ کاربرگ پروانه کسب در درگاه ملی مجوزهای کشور بارگذاری و فرآیند اتصال و صدور غیرحضوری آنها شروع شد.
نظر شما