به گزارش ایرنا، رضا شنگی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همزمان با فرا رسیدن اربعین سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و ایجاد فضای معنوی مناسب، اهتزار ۳۷٠ پرچم یک در چهار در پل های سواره رو، اکران ۶ ابر پرچم نما و پنج ابر پرچم در ضلع جنوبی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و میادین اصلی منطقه از سوی اداره زیباسازی این منطقه انجام شد.
وی افزود: به همین مناسبت، اجرای چهار طاق نصرت در مسیر پیاده روی، نصب ۱۵۰ بنر با محتوای اربعینی تصاویر شهدا و هدایت مسیر پیاده روی، چاپ بنرهای تصاویر شهدا، نصب داربست، حذف ۵٠ مورد زوائد فیزیکی، رنگ آمیزی چهار هزار متر جدول در خیابان فداییان اسلام و معابر اصلی، رنگ آمیزی ۵۰۰ متر مربع المانهای شهری، پاکسازی ۲ هزار متر جدارهها از جمله اقدامات انجام شده در آماده سازی فضای شهری است.
این مسئول اضافه کرد: همچنین نصب ۲ هزار متر کتیبه و پارچه مشکی، اکران ۲۱ پرچم ۱۰ در یک و نیم در مسیر خیابان فدائیان اسلام، نصب ۳٠ هزار متر ریسه های پرچمی مشکی در میادین و معابر، ۱۰۰ عدد پایه چراغ در مسیر خیابان فدائیان اسلام، ۱۰۰ پرچم ۱۲۰ در ۸۰، نصب ۳۵۰ پرچم مناسبتی روی پایه چراغها و ۲۰۰ پلاک شماره عمود روی پایه چراغها انجام شده است.
شهردار منطقه ۲۰ تهران (شهرری) اظهار داشت: در راستای زنده نگهداشتن یاد و نام شهدای گرانقدر،علاوه بر نصب ۲۳۸ تخته بنر درختی از تصاویر شهدای دفاع مقدس در تمامی ورودی های منطقه و تیرهای برق معابر اصلی مسیر پیاده روی اربعین حسینی، ورودیهای شهرری با نصب ۱۲ تخته بنر ۲* ۳ متر از تمثال شهدا به نام شهیدان مدافع حرم مزین و همچنین تعداد ۲۰۰ تخته شاسی تصاویر شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم در مسیر خیابان فداییان اسلام و ضلع شرقی و جنوب حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) بر روی تیغه های علامت نصب شده است.
شنگی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای ایمن سازی مسیر تردد شهروندان گفت: ۲۸٠ کیلومتر خط کشی محوری در بزرگراه های امام علی(ع)،شهید کریمی، شهید آوینی و هاشمی و خیابان های امام حسین، قم و سلمان فارسی انجام شد.
وی با اشاره به نصب بیش از ۲۰۰ تخته بنر اطلاع رسانی مسیرهای راهپیمائی،انسدادها، محل استقرار و مقاصد اتوبوس و خودروهای تاکسی ون، اظهار داشت: به منظور تسهیل تردد راهپیمایان، جانمایی ۴۰ نیوجرسی بابت انسدادهای دائم و ۱۵۰ مینی نیوجرسی بابت تغییر مسیر میادین حرم و خیابان فداییان اسلام انجام شده است.
شنگی با اشاره به اینکه ۱۷ منطقه راهنمایی و رانندگی شهر تهران به منظور کنترل و هدایت راهپیمایان و بازگشائی انسداد مسیرها در قبل و بعد از مراسم با اکیپ کامل مستقر هستند بیان کرد: ۵۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس تک کابین و ۲۰۰ دستگاه تاکسی ون به مقاصد شهری و همچنین ۱۷۹ دستگاه اتوبوس ویژه شهرهای اقماری برای حمل و نقل زائران پیش بینی شده است.
شهردار منطقه با اشاره به اطلاع رسانی اقدامات رفاهی برای راهپیمایان در مسیر پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی یادآور شد: راهنمای مسیرهای پیادهروی جاماندگان اربعین حسینی، بصورت تراکتهای رنگی،بنرهای اطلاع رسانی همراه با ثبت کیو آر کد، شامل مسیرهای پیادهروی،محل استقرار اتوبوسهای شرکت واحد، خودروهای تاکسی ون، محل برپایی اقامه نماز جماعت، نقاط مسدودی، محل نصب مه پاش و سرویسهای بهداشتی تهیه و در اختیار راهپیمایان قرار می گیرد.
پیادهروی جاماندگان برای اولین بار، در اربعین سال ۱۳۹۲ با حضور جمعی از طلاب و دانشجویان به صورت خودجوش از میدان امام حسین (ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد و پس از آن هر ساله بر عظمت این حرکت افزوده شد و از سال ۱۳۹۴ با ورود دستگاههای اجرایی شهرستانی و استانی این حرکت با برنامهریزی و انسجام بهتری برگزار میشود.
نظر شما