پنج رکاب زن «سفیرهای فرهنگی دروازه کربلا» به کرمانشاه بازگشتند

کرمانشاه- ایرنا- سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری کرمانشاه گفت: پنج دوچرخه‌سوار که به عنوان سفیرهای فرهنگی دروازه کربلا به عراق عازم شدند، سه‌شنبه شب به کرمانشاه بازگشتند.

«ایمان درخشی» روز چهارشنبه به ایرنا افزود: پنج دوچرخه سوار را ۶ روز پیش به یک سفر به عنوان سفیرهای فرهنگی دروازه کربلا راهی کردیم که تمام مسیرها را تا شهر کربلا رکاب زدند.

وی اظهار کرد: این دوچرخه سواران شب گذشته در حال برگشت به استان در شهرستان اسلام‌آبادغرب توقف کردند و امروز وارد کرمانشاه شدند.

سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و فرهنگی شهرداری کرمانشاه تصریح کرد: با نوشتن جمله «سفیرهای فرهنگی دروازه کربلا» بر روی لباس‌هایشان از همه شهرهای در مسیر کربلا سفر کردند و این کار از طریق سازمان فرهنگی انجام شد.

وی گفت: از دیگر اقدامات سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه وجود یک سری اقدامات روتین و یک دسته رویدادها و برنامه‌ها بوده است و دسته دیگر، برنامه‌هایی به صورت خلاقانه با رویکرد گردشگری، مذهبی و ترویجی شکل داده‌ایم.

این مقام مسوول عنوان کرد: سازمان فرهنگی شهرداری دارای ۲ موکب در شهر کرمانشاه بود که یکی از آن‌ها جنب مسجد جامع با مشارکت مسجد جامع با رویکرد اقدامات تبلیغی ترویجی شامل پاسخ به سوالات شرعی، راهنمای زائرین و پذیرایی در حال خدمت‌رسانی است.

وی ادامه داد: موکب دیگر مربوط به سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه در میدان آزادگان است که فعالیت های آن شامل غرفه طب سلامت معاینه، تست قند خون و فشار خون و اهدا دارو رایگان است.

درخشی افزود: غرفه دیگر در حال انجام فعالیت‌های طب سنتی است و غرفه سوم با مساحت ۲۴ متر با نام کودک و خانواده اتاق فرش شده و مخصوص استراحت زائرین است.

وی اظهار کرد: از جمله غرفه‌های دیگر غرفه مداحی است و غرفه آخر شامل پذیرایی است که در مجموع یک مجموعه کامل فرهنگی است.

سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی و فرهنگی شهرداری کرمانشاه تاکید کرد: در کنار این اقدامات پنج هزار نشریه ویژه اربعین تحت عنوان «کودک حسینی» در موکب‌ها توزیع کرده‌ایم که نشریه شامل معرفی کرمانشاه، مسیر خسروی، پیشینه مرز خسروی، آداب و رسوم عزاداری امام حسین در کرمانشاه، نذورات و خوراک کرمانشاه و دل نوشته و نقاشی است.

وی افزود: شرکت کنندگان در این نشریه با ارسال آثار خود به سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه در قرعه‌کشی شرکت و جایزه دریافت می‌کنند و فعالیت دیگر اجرای تعزیه خیابانی روبروی مسجد جامع است.

این مقام مسوول بیان کرد: فضاسازی شهری در بخش تولید محتوا با رویکرد برجسته کردن «کرمانشاه دروازه کربلا است» به عهده سازمان فرهنگی شهرداری بود.

وی اذعان کرد: ۱۶ عرشه پل را با شعارهای مختلف در کرمانشاه، سرپل ذهاب، قصر شیرین و مرز خسروی مزین کرده‌ایم و در مجموع ۳۶ بنر از طرف شهرداری کرمانشاه با محتواهای مختلف اربعین نصب شده است.

رییس سازمان فرهنگی شهرداری کرمانشاه گفت: چهار المان فاخر شامل المان‌های نوری بزرگ، ورودی کرمانشاه نشاز سمت تهران با ارتفاع ۳۰ متر در سه ونیم متر با متن کرمانشاه دروازه کربلا است نصب شده است.

درخشی خاطرنشان کرد: نصب دومین المان با متن «السلام علیک یا اباعبدالله» دوازده در ۲ و نیم متر ارتفاع، سومین المان با متن «حسین منی و انا من الحسین»، خروجی شهر کرمانشاه در میدان با ابعاد آزادگان ۱۶ در هفت متر ارتفاع پشت آن زیارت قبول پنج متر در ۲ متر ارتفاع از اقدامات انجام شده این سازمان است.

به گزارش ایرنا، ۸۰۶ زائر اربعین از اول تا نوردهم ماه صفر (۲۷ مرداد تا ۱۴ شهریور ماه) از مرز رسمی خسروی تردد کرده‌اند که از این میزان بیش از ۵۲۰ هزار نفر شامل زائرانی است که این گذرگاه را برای عزیمت به کربلای معلی انتخاب کرده‌اند.

مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha