محمدرضا خسروی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: روزانه یک هزارو۵۰۰ تن زباله استان البرز به منطقه حلقه دره این استان منتقل می شود که ۸۰۰ تن آن مربوط به کلانشهر کرج است.
وی ادامه داد: بر همین اساس طرح تفکیک پسماندهای تر و خشک با همکاری شهروندان کرجی در قالب یک برنامه جامع به اجرا درآمده است.
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج گفت: یکی از معضلاتی که امروز با آن سر و کار داریم موضوع تفکیک زباله از مبدا است که امیدواریم با فرهنگسازی دست بتوانیم دراین راستا گام برداریم.
وی با تاکید بر اهمیت فرهگسازی تفکیک زباله از مبدا یادآور شد: میزان بازیافت زباله در مرکز استان در مراحل مختلف و به روشهای متعددی صورت میگیرد که در صورت مشارکت حداکثری شهروندان بخش قابل توجه از پسماندهای خشک به چرخه بازیافت و تولید دوباره بازخواهد گشت.
رییس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج بیان کرد: خط S۱ کارخانه کمپوست کرج با ظرفیت فرآوری ۲۵۰ تن پسماند فعال است که باهمین خط تولید روزانه ۱۰ تن کمپوست تولید می شود که این ظرفیت میتواند با افزایش پذیرش پسماند به ۲۰ تن نیز برسد.
خسروی با بیان اینکه زبالههای کل استان در مرکز حلقه دره تجمیع میشود، تصریح کرد: این امر طی قرداد با شهرداری های اقماری انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه روزانه حجم زیادی از شیرآبه در سطح استان تولید میشود، اظهار کرد: امسال مجموعه مدیریت پسماند مرکز استان البرز موفق شد تا با کمترین هزینه ۸۰ درصد از شیرآبههای تولیدی در مرکز حلقه دره را امحا کند.
خسروی از طرح جمع آوری چرخ دستیها خبر داد و افزود: مقرر شد خودرو جایگزین چرخ دستیها شود.
وی در بخش دیگری از طراحی خانه بازیافت کرج خبر داد و گفت: در نظر داریم ۳۰ کانکس بازیافتی در مناطق دهگانه کرج جانمایی شود.
در این میان اپلیکیشن ویژه در راستای اجرای طرح تفکیک زباله طراحی و در اختیار مردم قرار می گیرد.
نظر شما