به گزارش خبرنگار ایرنا، علی جمشیدی روز دوشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرکل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان اصفهان افزود:از بدو تاسیس سازمان اموال تملیکی تا سال ۱۴۰۰ حدود ۲۹ هزار میلیارد تومان و یک سال و نیم گذشته ۴۵ هزار میلیارد تومان کالا در کشور تعیین تکلیف شد.
وی ادامه داد: حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد این رشد مبلغ تعیین تکلیف اموال بهدلیل تورم است اما عملکرد و رشد ۳۱ برابری نشانه همگرایی و تعامل و سیاستگذاری علمی در سازمان است.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی کشور با بیان اینکه همگرایی خیلی خوبی در هیات مدیره این سازمان وجود دارد، خاطرنشان کرد: تعیین تکلیف، فروش و تخلیه انبارها، کارهای شایسته و درستی است که موجب افزایش کارایی و بهره وری علمی سازمان میشود.
وی اضافه کرد: بهره وری سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی در سال ۱۴۰۰ بر اساس گزارش سازمان ملی بهره وری ۳۸ بود که در سال ۱۴۰۱ به ۶۸ رسید و بهره وری علمی این سازمان نیز دوبرابر شده است.
جمشیدی گفت: فروش اموال تملیکی این سازمان هم حدود ۴۰۵ درصد رشد داشته و اعاده کالاهای متروکه نیز حدود هزار درصد رشد داشته است و کالاها بهدست صاحبان آنها رسیده است.
وی بیان کرد: مجموع انبارهای مورد استفاده این سازمان با احتساب محوطه و سولهها تا سال ۱۴۰۰ حدود ۴۰۰ هزار متر مربع بود که از این مقدار حدود ۵۸ هزار متر مربع تملیکی و ۸۰ درصد آنها استیجاری بود.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی کشور گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۸۱ هزار متر مربع انبار خریداری شد و ۲۶ هزار متر مربع انبار نیز در حال ساخت است و حدود ۴۶ هزار متر مربع انبار از طریق ظرفیت بنده "ب" ماده ۸۹ قانون تملیک و بهره وری از اموال مازاد سایر دستگاهها مورد استفاده قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در این دوره ۴۱ برابر متوسط عُمر سازمان، انبار خریداری شده است و در صورت ادامه این روند تا پایان فعالیت سه ساله هیات مدیره این سازمان، ۸۰ درصد انبارها تملیکی و ۲۰ درصد استیجاری خواهد شد.
جمشیدی اظهار داشت: حدود ۲ هزار و ۳۰۰ متر مربع قفسه بندی در انبارهای کل کشور از بدو تاسیس سازمان تا سال ۱۴۰۰ وجود داشت و از سال ۱۴۰۰ تاکنون با رشد ۲۵ برابری حدود ۵۵ هزار متر مربع قفسه بندی اضافه شده است.
وی خاطرنشان کرد: تغییر و تحولات مدیریتی در برخی استانها و واحدهای ستادی این سازمان در حال انجام است و چرخشهای مدیریتی و گردشهای شغلی موجب نوآوری و خلاقیت میشود و نتیجه این نوآوری و خلاقیت، بهبود فعالیت ها را بهدنبال خواهد داشت.
به گفته وی، جابهجاییهای مدیریتی بهدلیل ناکارآمدی مدیران انجام نمیشود، بلکه یک اصل مدیریتی است که موجب غنای شغل و شاغل میشود.
عضو هیات مدیره سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی کشور گفت: اتفاقهای خوب درون سازمانی هم برای کارکنان این سازمان و تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در حال وقوع است ؛ از مجموع یکهزار و ۱۲۶ نیروی شاغل این سازمان ۸۰ درصد غیر رسمی بودند که با تعاملهای انجام شده به ۷۰ درصد رسیده اما هنوز حجم زیادی از نیروها شرکتی هستند.
جمشیدی اضافه کرد: با توجه به اینکه سازمان حسابرسی در گزارش خود عملکرد سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی را مطلوب ارزیابی کرده است مجمع عمومی تصمیم گرفت که پاداش ۲ ماهه را به همه همکاران پرداخت کند.
به گزارش ایرنا در این مراسم که در سالن شهید سلیمانی دانشگاه اصفهان برگزار شد و مهدی قربانی مدیر قبلی تجلیل به عمل آمد و رحیم بهادری به عنوان مدیر کل اموال تملیکی استان اصفهان معرفی شد.
نظر شما