۲۴ شهریور ۱۴۰۲، ۲۲:۳۱
کد خبرنگار: 5418
کد خبر: 85229440
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پوتین: آمریکا بمب‌ خوشه‌ای به اوکراین می‌دهد درحالی که استفاده آن‌ها را غیرقانونی می‌داند

تهران-ایرنا- ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در دیدار با الکساندر لوکاشنکو همتای بلاروس خود در سوچی گفت: در حالی که آمریکا استفاده از بمب‌های خوشه‌ای را جرم می‌نامد، اما از طریق نیروهای نیابتی خود در اوکراین, از آن‌ها استفاده می‌کند.

به گزارش جمعه شب ایرنا از "اسپوتنیک", رییس جمهور روسیه ادامه داد: این آمریکا است که از بمب‌های خوشه‌ای استفاده می‌کند. آن‌ها این کار را با استفاده از ارتش اوکراین انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: بنابراین اگرچه آمریکا ادعا می‌کند استفاده از این بمب‌ها جنایت است، اما به خود اجازه می‌دهد که همین کار را انجام دهد. این مشکل اصلی در روابط بین الملل است و به همین دلیل است که اکثر کشورهایی که دارای ارتباط با ما هستند و در فرایند ارتباطات بین المللی شرکت می‌کنند, به دنبال یک جهان چند قطبی می‌باشند.

به گفته پوتین، آمریکا سعی می‌کند هر مشکلی را که با آن مواجه می‌شود ، از طریق زور، تهدید یا تحریم اقتصادی حل کند.

وی خاطرنشان کرد که روسیه هیچ‌کس را تهدید نمی‌کند و خود آمریکایی‌ها اعتراف کرده‌اند که تهدید واقعی از کاخ سفید است.

رییس جمهور روسیه در بخش دیگری از اظهارات خود شایعات مبنی بر اینکه کره شمالی قصد دارد سربازان خود را برای شرکت در "عملیات نظامی ویژه" روسیه در اوکراین مستقر کند، "بی اساس" خواند.

پوتین در یک کنفرانس خبری در سوچی پس از دیدار با الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس، اظهار کرد که روسیه به‌اندازه کافی نیرو دارد و نیازی به دعوت از افراد خارجی برای حضور در این عملیات جنگی ندارد.

وی تاکید کرد: باز هم تاکید می‌کنم ۳۰۰ هزار نفر در ارتش نام نویسی کردند و داوطلب شدند.

پوتین درباره ارزیابی‌های غرب مبنی بر اینکه سفر کیم جونگ اون رهبر کره شمالی به روسیه می‌تواند تنش‌ها را در منطقه تشدید کند، گفت: «بزرگ‌ترین تهدیدها در جهان توسط حاکم برتر امروزی ایجاد می‌شود.»

به گزارش ایرنا, مقام‌های آمریکایی تخمین زدند که نیروهای اوکراینی به تازگی ۸ هزار گلوله توپخانه از جمله صدها بمب خوشه‌ای به صورت روزانه شلیک کردند.

به نوشته روزنامه نیویورک تایمز، انتظار می‌رود درخواست سیری‌ناپذیر اوکراین برای مهمات افزایش پیدا کند درحالیکه برخی از واحدها به صورت فزاینده به توپخانه سنگین برای مقابله با نیروهای پیاده نظام وابسته هستند. نیروهای کی‌یف این شیوه را به استفاده از جنگ‌افزارهای به سبک ناتو که استفاده آن‌ها برای واحدهای اوکراینی سخت است، ترجیح می‌دهند.

در ماه ژوئیه (تیر- مرداد) ، دولت بایدن اولین بسته کمک نظامی که شامل مهمات خوشه‌ای بود را به اوکراین ارسال کرد. این اقدام مورد انتقاد گسترده فعالان حقوق بشر و مخالفت برخی قانونگذاران آمریکایی قرار گرفت.
مهمات خوشه‌ای مجهز به تجهیزات خود تخریب نیستند. بر اساس داده‌های ارتش ایالات متحده، ۵ تا ۱۴ درصد از این مهمات ممکن است به هیچ وجه عمل نکنند و در نتیجه می‌توانند سال‌ها مانند مین‌های زمینی تهدیدی برای غیرنظامیان باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha