به گزارش ایرنا از روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی کردستان، سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کردستان، فرماندار سنندج و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان امروز سهشنبه از شهرک صنعتی سنندج چهار (سرنجیانه) بازدید کردند و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت و پیشرفت پروژههای زیرساختی در دست اقدام در این شهرک صنعتی قرار گرفتند.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کردستان در جریان این بازدید، ضمن تاکید بر نیاز استان به توسعه شهرکها و نواحی صنعتی اظهار کرد: شرکت شهرکهای صنعتی استان با ایجاد و توسعه نواحی صنعتی، میتواند نقش بسزایی در اشتغالزایی و مسیر توسعه استان ایفا کند و مدیریت ارشد استان هم بر این مهم همواره تاکید دارند.
اکبر محمدی بیان کرد: شرکت شهرکهای صنعتی به عنوان اهرمی در راستای توسعه استان نقش بسیار مهمی در افزایش تولید، ایجاد فرصتهای شغلی و پیوند با بخشهای دیگر اقتصادی در استان ایفا میکند.
وی ادامه داد: بر همین اساس امروز ضمن بازدید از شهرک صنعتی سنندج چهار و دیدار با پیمانکاران، نشستی با دستورکار بررسی مسائل و مشکلات این شهرک صنعتی برگزار و بر توجه ویژه سازمان مدیریت و برنامهریزی استان بر ای رفع موانع پیش روی این شهرک صنعتی تاکید شد.
تکمیل زیرساخت های شهرک صنعتی سنندج چهار
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان هم ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت طرحها و پروژههای عمرانی در دست اقدام در شهرک صنعتی سنندج چهار گفت : کردستان با بهرهبرداری اصولی از ظرفیتها و فراهم کردن زیرساختها و زمینههای مناسب سرمایهگذاری در بخش صنعت، میتواند به جایگاه بالاتری در بخش شهرکهای صنعتی هدایت شود.
حمیدرضا امانی ادامه داد: بر همین اساس تکمیل زیرساختهای شهرک صنعتی سنندج چهار در دستور کار ویژه این دستگاه اجرایی قرار دارد و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد بهرهبرداری کامل از ۲ پروژه جاده دسترسی و تامین آب آشامیدنی در این شهرک صنعتی باشیم.
فرماندار سنندج هم در جریان این بازدید اظهار کرد: شناسایی واحدهای صنعتی فعال در شهرکهای صنعتی و افزایش ظرفیتهای تولیدی و شناسایی و تشویق سرمایهگذاران در شکوفایی استعدادهای صنعتی در شهرستان سنندج امری مهم است.
شهرک صنعتی سنندج چهار (سرنجیانه) دارای ۲۹۰ هکتار مساحت است که فاز نخست آن دارای ۷۵ هکتار زمین صنعتی است. این شهرک صنعتی از امکانات زیربنایی آب، برق، گاز، تلفن برخوردار است و تاکنون ۲۵۰ قرارداد با سرمایهگذاران به مساحت ۱۹ هکتار در آن منعقد شده است.
شرکت شهرکهای صنعتی کردستان در چهارم اردیبهشت سال ۱۳۷۰ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شد و تاکنون به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در ۱۲ شهرک، هفت ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی زمین واگذار کرده است.
این شرکت با دارا بودن یک مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۱۵۰۰ قرارداد منعقده و بهرهبرداری از ۷۲۰ واحد صنعتی و واحد کارگاهی زمینه اشتغال مستقیم ۱۲ هزار نفر را در استان کردستان فراهم کرده است
نظر شما