«بیژن ابدی» روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: انجام مشاوره و بازدید فنّی از مراحل تولید شامل کاشت، داشت و برداشت و مدیریت و کنترل طرحها و پروژههای کشاورزی از جمله خدمات این مرکز است.
به گفته وی از دیگر خدمات این مرکز غیردولتی میتوان به ارائه و برگزاری کلاسهای ترویجی در حوزههای باغبانی و زراعت، گیاهپزشکی و خاکشناسی اشاره کرد.
وی این را هم بیان کرد که اخذ مجوز تأسیس و راهاندازی داروخانه گیاهپزشکی برای تجویز و عرضه کود و سموم نباتی نیز از طریق این مرکز در دستور کار قرار دارد.
«ابدی» اضافه کرد: پرسنل مدیریتی این مرکز که از طرف دانشگاه معرفی شده و در سامانه «سانکا» ثبتنام شدهاند شامل خانم «حنیفه حاجیزاده» و آقایان «امین عباسی»، «وحید رومی» و «مهدی رحمتی» است.
به گزارش ایرنا دانشگاه مراغه که از سال ۱۳۷۰ با عنوان آموزشکده کشاورزی کار خود را در زمینی به مساحت ۱۲۰ هکتار آغاز کرد، از ظرفیت انسانی قابل توجه در برخی از رشتههای دانشگاهی از جمله کشاورزی و شیمی برخوردار است و فعالیت این مرکز میتواند در بهرهوری محصول سیب صادراتی این شهرستان موثر باشد.
فعالیت مرکز خدمات کشاورزی دانشگاه مراغه با توجه به ظرفیت علمی این مرکز میتواند در بهرهوری محصول سیب صادراتی این شهرستان موثر باشد
گفتنی است آموزشکده کشاورزی مراغه طی سال ۱۳۹۱ به دانشگاه ارتقا یافت و اکنون دارای چهار دانشکده علوم پایه، کشاورزی، علوم انسانی و فنی و مهندسی است.
دانشجویان دانشگاه مراغه اکنون در پنج رشته دکتری، ۴۲ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی پیوسته، دو رشته کارشناسی ناپیوسته و یک رشته کاردانی تحصیل میکنند.
بر اساس اعلام مسئولان، ۲ طرح دانشبنیان این دانشگاه شامل «تولید لبینات سنتی فراسودمند» و «تبدیل ضایعات کشاورزی به خوراک دام» مراحل اجرایی را در حوزه امنیت غذایی طی میکند.
نظر شما