به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن عسکری شامگاه شنبه در نشستی با مدیران امور منابع آب شهرستانهای استان سمنان اظهار کرد: منابع آب زیرزمینی بیشترین سهم را در تأمین آب موردنیاز استان دارند و شرکت آب منطقهای سمنان با اجرای طرحها مختلف نسبت به حفاظت از منابع آبی موجود اقدام میکند.
وی با تشریح اقدامات انجام شده در راستای حفاظت از آبهای زیرزمینی گفت: علاوه بر اقدامات صورت گرفته در زمینه احیا و تعادلبخشی، موضوع تغذیه مصنوعی سفرههای آب زیرزمینی نیز در حال انجام است که این مهم از جمله روشهایی است که موجب احیا سفره آبهای زیرزمینی میشود.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقهای سمنان اضافه کرد: از آغاز بهرهبرداری طرحهای تغذیه مصنوعی استان تاکنون به میزان ۱۰۰ میلیون مترمکعب آبگیری داشته که از این میزان به مقدار ۴۰ میلیون متر مکعب نفوذپذیری و تغذیه به آبخوان صورت گرفته است.
وی یادآور شد: طرح تغذیه مصنوعی در محدوده استان سمنان در کوهپایههای البرز و مسیر آبراهههای اصلی و رودخانهها در بدو ورود به دشت عملیاتی شده است.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقهای سمنان اضافه کرد: تغذیه آبخوانها با مهار سیلابها و تغذیه مصنوعی آن در مناطق مرکزی مورد توجه قرار گرفته و طرحهای تغذیه مصنوعی و پخش سیلاب متعدد توسط دستگاههای مختلف از جمله منابع طبیعی و آبخیزداری، شرکت آب منطقهای استانها و جهادکشاورزی احداث شده است.
عسکری تصریح کرد: مهار سیلابها علاوه بر جلوگیری از خسارات، نقشی مهم در راستای تغذیه مصنوعی آبهای زیرزمینی و استفاده از سیلابها دارد.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقهای سمنان گفت: استان سمنان یکی از استانهای کویری و نیمه خشک کشور و بخش شمالی استان به ارتفاعات البرز ختم میشود و در این بخش آبراههها و رودخانههای متعددی از این ارتفاعات سرچشمه گرفته و به سمت دشتهای استان سمنان جاری میشود.
نظر شما