مرکز داده پشتیبان شهرداری قم بر اساس رعایت اصول پدافند غیرعامل راه اندازی شد

قم- ایرنا- عضو شورای اسلامی شهر قم با اشاره به بهره برداری از مرکز داده پشتیبان شهرداری قم، در راستای رعایت اصول پدافند غیرعامل گفت: راه اندازی این مرکز از نظر پدافندی و ارتقای سطح خدمت رسانی در عرصه‌های مختلشف عمرانی، فنی و مهندسی، حمل‌ونقل، پسماند و غیره حائز اهمیت بالایی است.

معصومه آمره روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان داشت: در اغتشاشات سال گذشته سایت و مرکز اطلاع‌رسانی شهرداری قم مورد حمله هکری قرار گرفت و با تاکید کمیته معاونت امنیت اطلاعات ، معاونت هوشمندسازی تشکیل و به دلیل اهمیت از مابقی معاونت‌های سازمان تفکیک شد.

وی بیان داشت: بیش از ۷۰ سامانه نرم‌افزاری در حوزه‌های مختلف مالی،حسابداری، شهرسازی و غیره در شهرداری قم فعال است.

آمره ادامه داد: در حوزه شهرسازی، فنی و عمرانی، مدیریت پل‌ها، مدیریت آسفالت، مدیریت حمل‌ونقل، حفاری و غیره نیز مرکز داده پشتیبان شهرداری قم فضای مطلوب تری جهت پردازش و ذخیره اطلاعات حیاتی مدیریت شهری فراهم آورده است.

عضو شورای اسلامی شهر قم خاطرنشان کرد: اطلاعات و داده‌های مختلف در حوزه خدمات شهری، اصناف، آتش نشانی، آرامستانها، پسماند، پارک‌ها و غیره همه در مرکز پشتیبان شهرداری قم ذخیره و نگهداری می‌شود.

وی یادآور شد: در صورتی که مرکز داده ضعیف باشد و زیرساخت‌های آن مطمئن نباشد نمی‌تواند خدمات مستمر و پایداری را به شهروندان ارائه دهد.

وی گفت: در دوره ششم شورای اسلامی شهر قم بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در کمیته فناوری اطلاعات و شهر هوشمند ؛ مرکز داده شهرداری قم بر اساس استاندارهای جهانی و محافظت شده با سامانه‌های ضد نفوذ امواج مغناطیسی در راستای رعایت اصول پدافند غیر عامل راه اندازی شده است.

عضو شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: مرکز داده پشتیبان با مسیر پر سرعت فیبر نوری به دیتا سنتر مرکز متصل خواهد شد، ظرفیت ذخیره سازی منابع در مرکز داده حدود ۷۰ درصد است و برای تبادل، پالایش و پردازش حجم عظیمی از داده‌ها و ارتباطات منطقی فی مابین نرم افزارهای حیاتی شهرداری قم و زیرساخت استراتژیک برای تحقق شهر هوشمند استفاده می شود.

آمره تصریح کرد: امکان ایجاد تعاملات بین دستگاهی در درون مجموعه مدیریت شهری بر مبنای همین مرکز داده فراهم است به نحوی که این مرکز به عنوان سرویس دهنده اصلی خدمات شهرداری الکترونیک به شهروندان از یک سو و از سمتی، به عنوان مرکز نگهداری اطلاعات سایر دستگاه های خدماتی و اجرایی در قم نیز میتواند عمل کند.

وی یادآور شد: سازمان فاوا جایگاه خدماتی ملی و بین المللی دارد و نیازمند صیانت؛ تجهیزات و حمایت مالی جدی است؛ قیمت ها در این حوزه فناوری چند برابر شده و مأموریت های سازمان فناوری اطلاعات نیز اضافه شده است و چند سرفصل افزایش یافته و نیاز به حمایت بیشتر از سوی شورا و شهرداری دارد.

آمره اضافه کرد: امید می‌رود تا پایان دوره ششم شورا خدمات به شهروندان به صورت کامل الکترونیکی و غیرحضوری شود و میزان استفاده شهروندان از سامانه‌ها و خدمات هوشمند در شهر افزایش یابد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha