"حسین زنگنه" پاسدار بازنشسته و معاون سیاسی سابق فرمانداری تربت حیدریه روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مفهوم مخاطبشناسی بدان معناست که راوی بداند برای چه گروه سنی و با چه سطح دانش، قصد بیان خاطرات را دارد.
وی بیان کرد: شرط بعدی برای برقراری ارتباط موثر و تاثیرگذاری در انتقال فرهنگ دفاعمقدس، صداقت در گفتار و التزام عملی به آنچه بر زبان جاری میشود و نیز پرهیز از اغراق و تحریف است.
مسوول هیات عاشقان ثارالله تربتحیدریه ادامه داد: با کمال تاسف برخی افراد که در زمره نسل جبهه و جنگ نیستند، با خواندن چند جلد کتاب یا شنیدن خاطرات رزمندگان اقدام به تعریف همراه با تحریف آن دوران میکنند و بدتر اینکه گاه برای خودنمایی به دروغ و اغراق نیز متوسل میشوند.
وی با اشاره به بیانات رهبر فرزانه انقلاب، اظهار داشت: تاکید معظم له بر بیان صادقانه روایت جنگ و امتناع از تحریف و اغراق آن است.
زنگنه در ادامه از نحوه برپایی برخی برنامههای هفته دفاع مقدس در ردههای پایین یا میانی انتقاد کرد و گفت: مسوولان از دولتی کردن مراسم باید امتناع ورزیده و کار را به دست مردم بسپارند.
این رزمنده دفاع مقدس که خود دارای پنج فرزند است، بیان داشت: آنچه که اینک شاهد آن هستیم، بیان خاطرات دوران دفاع مقدس و در پایان تجلیل از چند پیشکسوت و جانباز یا خانواده معظم شاهد است و بدتر اینکه هیچ رد و نشانی از حضور کودکان، نوجوانان و جوانان در این محافل مشاهده نمیشود.
سرپرست هیات رزمندگان اسلام تربتحیدریه اضافه کرد: این در حالی است که حضور جوانان و نوجوانان در طول هشت سال مشهود و قابل توجه بوده است، حال چرا نباید نسل نوجوان و جوان امروز ما از آن همه رشادت، بیخبر بمانند؟!
زنگنه در ادامه به فعالیت خود به عنوان رزمنده در جبهه اشاره و اظهار کرد: روزی که جنگ تحمیلی آغاز شد، مشغول انجام خدمت مقدس سربازی در گروهان دژبان لشکر ۷۷ خراسان بودم.
وی افزود: بعد از یک هفته به صورت داوطلبانه عازم جبهه شده و در گردان ۱۶۳ رزمی منطقه سومار به مدت ۶ ماه مشغول رزم بودم.
معاون سیاسی سابق فرمانداری تربتحیدریه همچنین گفت: مدتی نیز به صورت داوطلبانه به منطقه جنوب رفته و در گروهان دژبان مشغول خدمت بودم تا اینکه در آذر ماه سال ۱۳۶۰ دوران خدمت سربازی من تمام شد و بلافاصله جذب سپاه پاسداران ناحیه تربتحیدریه شدم.
زنگنه افزود: در سال ۱۳۶۱ بعد از گذراندن دورههای آموزش، مجدداً به جبهه اعزام و در عملیات مسلم بن عقیل شرکت کرده و در همین عملیات به صورت سطحی مجروح شدم.
وی تصریح کرد: بعد از پایان دوره نقاهت و رفع کسالت به عنوان فرمانده نخستین گردان سازماندهی شده در تربتحیدریه راهی جبهه شده و در عملیات بدر شرکت و در همین عملیات در اثر اصابت تیر به گردن، دچار آسیب نخاعی از ناحیه گردن شدم.
حاج حسین زنگنه اکنون علاوه بر انجام فعالیت های فرهنگی و سیاسی در راستای جهاد تبیین و دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی، در قالب هیات های مذهبی به انجام امور انسان دوستانه مشغول است.
نظر شما