۵ مهر ۱۴۰۲، ۱۳:۴۳
کد خبرنگار: 2743
کد خبر: 85240721
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استفاده از دانش روز در بخش کشاورزی لرستان ضروری است

خرم آباد- ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: استفاده از دانش روز و افزایش بهره وری در بخش کشاورزی استان ضروری است تا نیازهای غذایی مردم با آموزش، ترویج و فناوری نوین برطرف شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، "سیروس ابراهیمی" روز چهارشنبه در جشنواره گردو در منطقه نمونه گردشگری "کهمان" الشتر اظهار کرد: بسیاری از کشورهای دنیا اقلیم های ایران را ندارند حتی نمی توانند برخی کشت های لرستان را داشته باشند اما طبیعت چهارفصل استان شرایط را برای کشاورزی مهیا کرده و لازمه بهره مندی از آن، حرکت از کشاورزی معیشت محور به سمت اقتصاد محور است.

وی عنوان کرد: در این راستا با کشت و صنعت خرم آباد برای آموزش کشاورزان، خرید و صادرات محصولات تولیدی آنها تفاهم نامه ای بسته شده است از طرفی با توجه به اخذ مجوز صادرات هوایی از طریق فرودگاه خرم آباد(کارگو)، گام های موثری در این زمینه برداشته خواهد شد.

وی با تاکید بر ضرورت تامین امنیت غذایی در کنار توسعه اقتصادی تصریح کرد: باید ارتقای بهره وری و استفاده از دانش روز را در بخش کشاورزی استان مدنظر قرار دهیم که برای تحقق این مهم، مکلف و موظف به آموزش، ترویج و افزایش دانش هستیم.

استفاده از دانش روز در بخش کشاورزی لرستان ضروری است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: کارهای بر زمین مانده بسیاری در استان وجود داشت که طی این ۲ سال به برکت خدمات دولت سیزدهم شاهد اقدامات بسیار خوبی در تمامی بخش ها هستیم از جمله اینکه کارخانه خودروسازی استان پس از هفت سال تعطیلی، امروز به چرخه تولید برگشته و در حال فعالیت است.

ابراهیمی با اشاره به اینکه برنامه اقتصادی استان به صورت چهارساله تهیه و تدوین شده است اضافه کرد: همچنین ۲ مجوز منطقه ویژه اقتصادی برای استان اخذ شد که در راستای ارتقای سرمایه گذاری استان اثرگذار می باشد و هم اکنون کارخانه فولاد نیز پس از ۱۰ سال تعطیلی، در ۲ فاز فعال است.

وی ادامه داد: همچنین احیای کارخانه لوله و الیاف دورود، صنایع غدایی گهر دورود، ماشین سازی خرم آباد، توسعه منطقه ویژه اقتصادی ازنا و کلنگ زنی طرح های اقتصادی بزرگی همچون کارخانه فروسیلیس و فرومنگنز و چندین طرح اقتصادی بزرگ دیگر از اقدامات دولت سیزدهم در لرستان به شمار می رود.

سطح زیرکشت کل باغات شهرستان سلسله سه هزار و ۳۵۵ هکتار و ۲ هزار و ۲۲۴ هکتار از این مجموع باغات گردو است که ۲۸۰ هکتار آن به تنهایی در منطقه کهمان قرار دارد به نحوی که این شهرستان قطب گردوی استان است و محصول آن در کل کشور طرفداران خود را دارد.

میانگین تولید محصول گردو در یک هکتار باغ گردو تا پیش از این، ۱.۶ تا ۱.۷ تن بوده که به برکت اقدامات خوب بخش ترویج و آموزش های این بخش، اکنون به ۲.۵ تن رسیده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha