محمد تقی گنجعلی روز در گفت وگو با ایرنا افزود: این میزان اعتبار برای اجرای ۱۲۵ طرح فرهنگی، اجتماعی و سیاسی برای مدت ۲ سال به تصویب رسیده است و تلاش میشود بخش دیگر این اعتبار در سالجاری اختصاص یابد.
وی اظهار داشت: اجرای پروژههایی از جمله اردوگاه شهید چمران روستای چمعالی، فرهنگسرا، تکمیل ساختمان فرمانداری شهرستان، جادههای ارتباطی، اجرای ۹ پروژه بهداشتی (خانه و مراکز بهداشتی) و ایجاد زیرساختهای رفاهی و فرهنگی از جمله این پروژهها است.
افزایش ۷۰ درصدی اعتبارات تملک دارایی سامان
گنجعلی ادامه داد: سهم امسال شهرستان سامان از محل اعتبارات تملک دارایی ۷۵۰ میلیارد ریال است که نسبت ۴۰۰ میلیارد ریال سال گذشته ۷۰ درصد افزایش نشان میدهد و این میزان اعتبار در سالجاری صرف اجرای ۳۶ پروژه در بخشهای مختلف میشود.
فرماندار سامان گفت: با توجه به گردشگرپذیر بودن این شهرستان بهبود جادههای ارتباطی از جمله چهارخطه سامان - تیران و سامان - قراقوش در حاشیه زایندهرود نقش مهمی در جذب گردشگر دارد.
وی ادامه داد: در زمان حاضر با توجه به جادههای پرپیچ و خم در بخش زایندهرود شهرستان سامان، سطح ایمنی این جادهها ضعیف و حتی به برخی از آنها روکش آسفالت هم داده نشده است.
به گفته فرماندار سامان، تقویت زیرساختهای گردشگری و تامین امکانات رفاهی مناسب در این اماکن از دیگر اولویتهای این شهرستان به شمار میرود.
فرماندار سامان توسعه زیرساختهای اداری را از دیگر برنامههای این شهرستان عنوان کرد و گفت: در این ارتباط ۱۵ هکتار زمین و ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار تامین شده و تاکنون ۶ تا هفت دستگاه آغاز به کار کردهاند.
گنجعلی احداث ستاد فرماندهی نیروی انتظامی سامان در سطح ۲ هزار متر زمین و با ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار را از دیگر پروژههای این شهرستان عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، سامان در 16 کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد و رودخانه زاینده رود از این شهرستان عبور می کند و از مجموع بادامستانهای چهارمحال و بختیاری ۹ هزار و ۵۲۵ هکتار با ۱۷ هزار و ۵۰ تن بادام مامایی، سفید، شاهرودی، سنگی و ربیع در شهرستان سامان است و سامان از مهمترین نقاط گردشگری استان است.
نظر شما