نورالله عبداللهی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با همکاری و هماهنگی بین معاونت صنایع دستی وزارتخانه میراث فرهنگی، شرکت نمایشگاههای بینالمللی اصفهان و مُجری برگزاری نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع دستی، غُرفههای این دوره بطور تقریب، نیم بها به هنرمندان ارائه شد.
وی ادامه داد: به صرفه بودن قیمتِ غرفهها موجب شد تا هنرمندان زیادی از سراسر کشور در این نمایشگاه حضور پیدا کنند.
نوراللهی خاطرنشان کرد: هنرمندان ۱۴ استانِ کشور شامل مازندران، هرمزگان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، زنجان، اردبیل، تهران، چهارمحال و بختیاری، تهران، کرمان، گلستان، سیستان و بلوچستان و آذربایجان شرقی در سیزدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی اصفهان شرکت کرده اند.
معاون صنایع دستی اصفهان افزود: اغلبِ شهرستانهای استان اصفهان نیز در این نمایشگاه حضور داشتند که در این میان غرفه شهرستان کاشان با توانمندی و حضور پُررنگتری برپا شد.
مرداد امسال شهر کاشان از سوی شورای جهانی صنایع دستی بعنوان "شهر جهانی منسوجات سنتی" ثبت جهانی شد.
عبداللهی با اشاره به اینکه این دوره از نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی اصفهان نسبت به دورههای قبل رشد بیشتری داشته است، گفت: این نمایشگاه بعد از نمایشگاه صنایع دستی تهران بزرگترین نمایشگاهی است که در کُل کشور در حوزه صنایع دستی و ملی برگزار می شود.
وی گفت: چندین کشور در نمایشگاه امسال حضور دارند که از بین آنها کویت در زمینه صنایع دستی بویژه در ارائه "ررو دوزیهای الحاقی" حضور پُررنگی دارد.
معاون صنایع دستی اصفهان همچنین اظهار داشت: در نمایشگاه امسال، هنرمندان بزرگی از اصفهان حضور دارند و جز آثار تولیدی و فروش عمده، آثار فاخرِ آنها هم در معرض بازید قرار دارد.
وی افزود: در این نمایشگاه نشستهای بازاریابی موسوم به "بی تو بی"(نوعی بازاریابی که در مسیر ارائه خدمت یا محصول به مشتری، بسیاری از سازمانها بطور زنجیرهوار به هم متصل میشوند) بین بازرگانان، تولیدکنندگان و خریداران صنایع دستی از استانهای مختلف برگزار می شود که فعالان این حوزه در این نشست ها به مسائل حوزه بازاریابی محصولات و قراردادها میپردازند.
به گزارش ایرنا، سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع دستی اصفهان از چهارم مهر آغاز شده است و تا هفتم ادامه دارد.
از ۶۰۲ رشته صنایع دستی شناسایی شده در دنیا ۲۹۹ مورد مربوط به ایران و از این تعداد ۱۹۶ رشته مربوط به استان تاریخی و هنرپرور اصفهان است.
تاکنون ۴۰ هزار نفر شاغل در این بخش از صنایع دستی اصفهان ساماندهی شدهاند.
استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی که یکهزار و ۸۵۰ مورد آن به ثبت ملی و ۱۶ اثر آن به نامهای میدان امام(نقش جهان)، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان ، مسجد جامع عتیق، سه قنات به نام های "وزوان"،"مزدآباد" و "مون" و کاروانسراهای "نوشیروان"،"گز"،"امینآباد"، "مرنجاب"، "نیستانک"، "کوهپایه"، "گبرآباد"، "مهیار" و "شیخعلی خان" به ثبت جهانی رسیده، کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.
نظر شما