۲۰۰ هزار نفر عضو باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی هستند

گرگان - ایرنا - رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ۲۰۰ هزار نفر از سال ۱۳۷۷ تاکنون با عضویت در این باشگاه از خدمات و تسهیلات قابل ارایه، استفاده کردند.

حامد حسن‌پور پنجشنبه شب در حاشیه برگزاری بیست و یکمین مسابقه ملی بتن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این افراد در واقع نام باشگاه را یدک کشیده و اکثر آنان صاحب جایگاه و مسوولیت‌های مختلف در ابعاد سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی هستند.

وی با بیان اینکه این باشگاه در سال ۱۳۷۷ با هدف شناسایی، جذب، رشد و هدایت تخصصی دانشجویان و دانش‌آموزان در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شد گفت: باشگاه اکنون در ۴۰۰ واحد دانشگاهی شعبه دارد و در واقع به یک شبکه گسترده علمی، اجرایی و پژوهشی تبدیل شده است.

رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: پژوهشگران و نخبگان به معنای اصلی (کسی که تاثیرگذاری محسوس در جامعه هدف داشته باشد، نخبه تلقی می‌شود) از همه تسهیلات و حمایت‌های باشگاه برخوردار خواهند شد.

وی گفت: ما در این باشگاه موضوعات فناورانه و مسائلی که بتواند گره‌ای از مشکلات صنعت و حتی خدمات را حل کند، به عنوان سوژه انتخاب و در شبکه نخبگان و محققین قرار می‌دهیم تا آنان با طرح‌ها و ایده‌های خود برای آنان برنامه‌ریزی کنند.

حسن‌پور افزود: معتقدیم رویدادهایی همچون مسابقه ملی بتن در واقع رویدادی مساله محور است که باید در پژوهش‌های رسمی کشور نفوذ پیدا کند.

وی تصریح کرد: حمایت واقعی از پژوهشگران و نخبگان زمانی محقق می‌شود که ما به آنان سوژه و موضوعات درست دهیم و آنان‌ را در فرآیند حل مساله درگیر کنیم.

رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در همین مسابقه ملی بتن برای شرکت کنندگانی که حائز رتبه برتر شوند، علاوه بر جوایز پیش‌بینی شده،‌ ۱۰ طرحی که از سوی باشگاه انتخاب شده، به آنان ارائه خواهد شد تا در بخش حل نیازهای صنعتی کشور که بهره‌بردار دارند و بهره‌برداران آماده هزینه و سرمایه‌گذاری هستند، طرح‌ها و ایده‌های خلاقانه و فناورانه و نوآورانه خود را ارائه دهند.

وی گفت: نخبگان، پژوهشگران و محققان که در رویدادهای علمی که مولفه‌ها و شاخص‌های مورد نظر و تایید باشگاه را داشته باشد،‌ حائز امتیاز و رتبه شوند، به عنوان استعدادهای درخشان می‌توانند بدون آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع تحصیلی کارشناس ارشد و دکترا ادامه تحصیل دهند.

حسن‌پور بیان کرد: البته دانشجویان ما هم که شرایط ذکر شده را داشته باشند می‌توانند در طول تحصیل از معافیت شهریه‌ای برخوردار شوند.

وی یادآور شد: برترین‌های رویدادهای علمی مورد تایید باشگاه در صورت داشتن شرایط می‌توانند در قالب تیم‌های ملی کشور با حمایت معاونت علمی و پژوهشی نهاد ریاست جمهوری در رقابت‌های بین‌المللی شرکت کنند.

براساس این گزارش بیست و یکمین دوره مسابقات ملی بتن امروز (پنجشنبه) با حضور ۳۰۰ نفر شرکت کننده در قالب ۲۳۰ تیم از ۲۵ استان کشور در ۱۱ محور آغاز شده و مسابقات یک روزه خواهد بود.

۲۰۰ هزار نفر عضو باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی هستند

بتن سبک، اسلامپ معین، بتن پرمقاومت، تیر سبک خمشی، بشقاب پرنده بتنی، پایان‌نامه و رساله‌های برتر، چالش‌ها و راه‌حل‌های بتنی، سازه محافظ تخم‌مرغ، هنر- خلاقیت و دست‌سازهای بتنی، طراحی نما با ابتکارات بتنی (ضلع ورودی ساختمان) و نیز مدل‌سازی سازه بتنی (طراحی سازه بیمارستان در مناطق زلزله‌خیز) محورهای اصلی مسابقه است.

کارگاه‌های آموزشی، نمایشگاه دستاوردهای بتنی، مدیریت استاندارد ملی و بتن و نیز ایده‌های بتنی با چاپگرهای سه بعدی بخش‌های جانبی مسابقه در نظر گرفته شده است.

بتن بازیافتی، مبلمان شهری، سقف‌های بتنی، روسازی‌های بتنی، ساختمان‌های سبک، بتن سبز و محیط زیست، مدیریت هزینه و ساخت، کف‌پوش‌ها و جداول بتنی، بتن‌های خود ترمیم شونده، بتن و ساخت و سازهای هوشمند و نیز فناوری‌های نوین در صنعت ساختمان هم محورهای بخش ایده‌آرا این مسابقه ملی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha