به گزارش ایرنا، حجت الاسلام «سعید عطالهی» روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت دهه وقف با اشاره به اینکه در هر دوره زمانی نیازها متفاوت است، اظهار کرد: زمانی برای ترویج فرهنگ عاشورا نیازمند هزینهها و درآمدهای خاصی بودیم که با حمایت واقفان زمینه توسعه این فرهنگ تامین شد و ساوه نیز یکی از نقاطی است که واقفان آن به این مسئله در گذشته توجه ویژهای داشتند.
وی یادآور شد: اما نیازهای فعلی جامعه و مردم متفاوت شده و امروز اگر اشخاص بخواهند یک سنت حسنه صدقه جاریه داشته باشند و سنتهای آبا و اجدادی خودشان را ادامه دهند، لازم است مقداری نیتهای خودشان را تغییر دهند.
حجت الاسلام عطالهی کمک در راستای تامین هزینه های دارو و درمان افراد نیازمند، ازدواج جوانان به ویژه تامین جهیزیه و خرید و اجاره مسکن افراد بی بضاعت یکی از نیازهای اصلی شهرستان است که تا کنون موقوفه ای در این زمینه در ساوه به ثبت نرسیده است.
وی گفت: به همین دلیل انتظار است کسانیکه در نظر دارند وقف جدیدی به ثبت برسانند نیتهای خود را به این سمت سوق دهند تا بتوانند در راستای رفع این نیازهای جامعه قدم بردارند و فرهیختگان جامعه هم برای فرهنگ سازی این مسئله کمک حال اوقاف و امور خیریه باشند.
رییس اداره اوقاف و امور خیریه ساوه با اشاره به اینکه این شهرستان دارای ۵۰۰ موقوفه و ۲ هزار و ۷۰۰ رقبه است، افزود: در یک سال گذشته از محل درآمدهای موقوفات شهرستان ۱۰۰ میلیارد ریال برای بصیرت عاشورایی هزینه شده است.
وی یادآور شد: بهسازی پارکینگ امامزاده سید اسحاق(ع) با ۲۰ میلیارد ریال، احداث ساختمان ۴۰۰ متر مربعی امام زاده مسلم (ع) روستای تجره با ۳۰ میلیارد ریال، تکمیل طرح آبرسانی و برقرسانی بقعه اشمئول نبی(ع) و بازسازی ساختمان بقعه ۲ دختران آوه با چهار میلیارد ریال اعتبار از دیگر اقدامات انجام شده در یک سال گذشته با درآمدهای وقفی شهرستان است.
حجت الاسلام عطالهی افزود: همچنین از محل اعتبارات مشارکتی وقف، خیران و دولت نیز ۱۲ میلیارد ریال برای تامین طرح برقرسانی و آبرسانی و کف سازی بقعه اشمئول نبی(ع) این شهرستان هزینه شده است.
وی یادآور شد: امسال پس از هشت سال، ۱۰ میلیارد ریال اعتبار دولتی برای مساجد و بقاع این شهرستان تخصیص یافت که برای فعالیتهای عمرانی هزینه شد.
رییس اداره اوقاف و امور خیریه ساوه یادآور شد: همچنین از محل درآمدهای موقوفات و کمک های نیز در یک سال گذشته از محل اجرای طرح یار دوازدهم به صورت میانگین در هر ماه ۳۰۰ بسته معیشتی تهیه و در اختیار افراد نیازمند قرار داده شده است.
تامین جهیزیه، اهدای کتاب، خرید پوشاک برای نیازمندان و به ویژه دانش آموزان با ۲۲۰ میلیارد ریال اعتبار از دیگر اقدامات انجام شده در این شهرستان است.
نظر شما