شیخ «نعیم قاسم» در حاشیه سی و هفتمین کنفرانس وحدت اسلامی در تهران به خبرنگار ایرنا گفت: در سالهای اخیر شاهد عادی سازی روابط میان برخی کشورهای اسلامی و رژیم اسرائیل بودهایم، اما این عادی سازی، عادی سازی روابط حاکمان این کشورها است نه ملتهای آنها و این اتفاق بر مقاومت ملت فلسطین در مقابل رژیم اشغالگر تأثیر نمیگذارد.
وی تأکید کرد که عادی سازی احتمالی روابط برخی از کشورهای دیگر با رژیم اشغالگر بر مسیر آزادسازی فلسطین و همچنین ادامه و تشدید مقاومت تأثیر نمیگذارد؛ چرا که مقاومت همان ملت فلسطین است و هر کسی که مقاومت میکند، تغییر نخواهد کرد و این مبارزه ادامه مییابد.
شیخ نعیم قاسم افزود: گروه سازشگر خارج از دایره حمایت از فلسطین هستند و آنها از رژیم اسرائیل که از درون دچار مشکل شده است، حمایت میکنند. این رژیم علاوه بر مشکلات داخلی، با مقاومت نیز مواجه است بنابراین باید بداند که این عادی سازی روابط، برای آن سودی به همراه نخواهد داشت.
معاون دبیرکل حزبالله لبنان در بخش دیگری از اظهاراتش به هتک حرمت قرآن کریم در برخی کشورهای غربی پرداخت و در این باره تاکید کرد: ما باید همیشه در سطح رسانههای جهانی حضور داشته باشیم و این موضوعات را از طریق شبکههای اجتماعی و علما و روحانیون بازتاب دهیم تا غرب بشنود که ما این اقدام را نمیپذیریم.
وی اظهار داشت: امیدوارم که برخی از کشورها بتوانند اقدامات عملی از قبیل قطعی روابط را با طرفهای اهانت کننده در دستور کار قرار دهند؛ چرا که چنین اقداماتی تاثیرگذارتر خواهد بود.
شیخ نعیم قاسم ادامه داد: این اهانتها حاکی از ناتوانی دشمن است؛ چرا که میبیند جهان اسلام در حال پیشرفت است و قدرت بیشتری به دست آورده و مسلمانان تحت تاثیر تحریف دین و مسائل اسلام قرار نگرفتهاند، بنابراین آنها به تمسخر و هتک حرمت نمادهای اسلامی متوسل میشوند.
وی همچنین درباره وحدت اسلامی میان مسلمانان نیز خاطرنشان کرد: وحدت اسلامی یک خواسته مذهبی است و تنها کسی میتواند یک مسلمان متدین باشد و به خداوند متعال ایمان داشته باشد که خواستار وحدت اسلامی شود. خداوند متعال فرمودهاند که «همگی به رشته (دین) خدا چنگ زده و به راههای متفرّق نروید»؛ بنابراین وحدت اسلامی یک موضوع الهی است. البته هر زمان که روابط با وحدت تقویت شد، مشکلات جهان اسلام نیز کاهش یافته است.
معاون دبیرکل حزبالله لبنان تصریح کرد: ما خواستار اتحاد و وحدت حتی در مسائل کوچک هستیم و اگر این گونه فرض کنیم که ما موفق به اتحاد در تمام مسائل نشده ایم؛ چرا نباید برسر برخی مسائل به اتفاق نظر برسیم؟، به خواست خدا، کنفرانس وحدت که به دعوت مجمع تقریب مذاهب و تحت نظارت آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران در تهران برگزار شد، فرصتی برای پیشرفت به سمت وحدت خواهد بود.
بخش حضوری سی و هفتمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی یکشنبه نهم مهر در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی با حضور آیت الله سید ابراهیم رییسی رییس جمهور آغاز شد و حجت الاسلام حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گزارشی از برنامههای این کنفرانس ارائه کرد.
میهمانان حضوری کنفرانس سی و هفتم شامل ۱۱۰ اندیشمند از ۴۱ کشور در سطح عالی و ۱۱۰ نفر از نخبگان و مسئولان داخلی همچون ائمه جمعه و جماعت، دستگاههای فرهنگی و همچنین بانوان فرهیخته بودند.
به گزارش ایرنا، هدف از برگزاری کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی، ایجاد اتحاد و همبستگی در بین مسلمانان، همفکری علما و دانشمندان جهت تقریب دیدگاههای علمی و فرهنگی آنان و نیز بررسی و ارائه راهکارهای عملی به منظور دستیابی به وحدت اسلامی، تشکیل امت واحده در جهان اسلام، حل مسائل و مشکلات مسلمانان و ارائه راه کارهای مناسب در این خصوص است.
نظر شما