به گزارش ایرنا، عباس برزگر روز چهارشنبه در دومین جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت خرمدره افزود: مطابق ماده ۱۱ قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران وظیفه شهرداری و دهیاریها حفظ، حراست، نظافت و مرمت مستمر گلزارهاست.
وی تصریح کرد: در راستای تسریع در این امر، تفاهمنامه ای میان بنیاد شهید و بنیاد مستضعفین منعقد و قرار شد گروههای جهادی نیز در این موضوع، همکاری لازم را داشته باشند.
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با بیان اینکه استان زنجان سه هزار و ۵۳۵ شهید تقدیم نظام کرده است و ۵۸۶ آزاده سرافراز دارد، گفت: از مجموع ۲ هزار و ۸۹۶ مزار شهید استان زنجان تاکنون ۲ هزار و ۷۱۱ مزار شهدا ساماندهی شده است.
بزرگر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۳۵۳۵ شهید استان و ۱۲۰ شهید شهرستان خرمدره گزارشی از اقدامات بنیاد شهید و امور ایثارگران در راستای خدمترسانی به جامعه ایثارگری ارائه کرد.
وی با اشاره به اینکه فضیلت زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست، اظهار کرد: یکی راههای زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت، رسیدگی به گلزارهای مطهر شهدا در شهر و روستا است و باید به عنوان مرکز فرهنگی تبدیل شود.
برزگر با بیان اینکه امروز ما هرچه داریم از شهداست، تاکید کرد: برای اقتدار ایران اسلامی باید راه شهدا و اهداف این عزیزان در برنامههای مختلف فرهنگی به نسل آینده ساز انقلاب اسلامی انتقال یابد.
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان همچنین بر لزوم بکارگیری همه ظرفیتها برای تحقق اهداف و آرمانهای شهدا و یادگاران دفاع مقدس در در دستگاههای اجرایی تاکید کرد و افزود: این موضوع باید در اولویت برنامهها قرار داشته باشد.
اهتمام جدی شهرداری نسبت به بهسازی و رسیدگی به گلزار شهدای شهر خرمدره و به کار گرفتن نگهبانی در گلزار شهدای مطهر شهر خرمدره در جهت حفظ و حراست، معرفی مسئول امور ایثارگران دستگاههای اجرایی در راستای تکریم ایثارگران، هزینهکرد یک درصد از اعتبارات دستگاههای اجرایی در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت و جذب و استخدام فرزندان ایثارگران متقاضی شغل در شرکتهای دولتی و خصوصی مطابق قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران توسط اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان خرمدره از جمله مصوبات دومین جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان خرمدره بود.
نظر شما