به گزارش ایرنا ، سیدحجت مدنی روز پنجشنبه در نشست با جایگاهداران استان اردبیل افزود: اردبیل در استفاده از کارت سوخت شخصی برای سوختگیری در بین استانهای برتر کشور قرار دارد.
وی اظهار کرد: بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته توسط دولت ۹۰ درصد مردم باید از کارت سوخت شخصی برای سوختگیری خودروهای خود اقدام کنند.
وی هدف از اجرای طرح استفاده از کارت سوخت شخصی را هدایت مردم به سمت استفاده از سوخت سیانجی و جایگزینی تدریجی آن به جای بنزین عنوان کرد.
مدنی همچنین با اشاره به اهمیت توسعه صنعت سیانجی به عنوان سوخت جایگزین و به تبع آن کاهش مصرف بنزین و نتایج مطلوب آن در رشد اقتصادی، کاهش آلایندههای زیست محیطی و ارتقای سلامت جامعه تصریح کرد: با توجه به منابع غنی گاز طبیعی کشور، همت مسئولان و کارکنان منطقه بر این است که از این ظرفیت در راستای اهداف عالی شرکت و شکوفایی استان استفاده شود.
مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه اردبیل بیان کرد: برای رفاه حال مردم و رانندگان ۸۲ عدد کارت سوخت آزاد در اختیار جایگاههای سوخت در مناطق مختلف استان توزیع شده تا در صورت همراه نداشتن کارت سوخت شخصی آنها بتوانند بهراحتی از این کارتها برای سوختگیری به صورت آزاد استفاده کنند.
مدنی با بیان اینکه بنزین پرمصرفترین سوخت مورد استفاده خودروها در کشور است، اضافه کرد: میزان سوخت شارژ شده برای کارتهای آزاد در جایگاههای سوخت استان بیش از میانگین مصرف روزانه خودروهای بنزینی است.
نماینده مردم شهرستانهای خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست از تلاش مجلس برای تحقق خواسته جایگاهداران کشور خبر داد و گفت: اصلاح قانون مربوط به نظام کسب و کار و همچنین بحث دریافت ارزش افزوده از جایگاهداران سوخت از جمله دغدغه فعالان این حوزه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی است.
سیدغنی نظری با اشاره به تلاش دولت برای جایگزینی سیانجی و گاز طبیعی به جای بنزین در سطح کشور افزود: نبود زیرساختهای لازم باعث شده تلاش دولت در این زمینه به نتیجه دلخواه نرسد.
وی با بیان اینکه تحریم باعث کمبود قطعات مورد نیاز جایگاههای سیانجی شده است، اظهار کرد: بر اساس بررسیهای صورت گرفته ۳۰ درصد خودروها در کشور از سوخت سیانجی و گاز طبیعی استفاده میکنند.
نظر شما