به گزارش ایرنا جمال شیبه دوشنبه در نشست انعقاد این تفاهمنامه در محل اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان اظهارکرد: این تفاهمنامه بین مرکز بهداشت استان، مدیریت مشارکتهای مردمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز و کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان منعقد شده است.
وی گفت: تفاهمنامه مذکور با هدف بهرهبرداری بهینه از امکانات، توانمندیها و ظرفیتهای مشترک این سه دستگاه به منظور ایجاد بستر مناسب همکاری متقابل در ارائه خدماتی از جمله پیشگیری از بیماریها، درمان و بازتوانی بیماریهای غیرواگیر با رویکرد آگاهی بخشی، آموزش و فراهم کردن لوازم مورد نیاز بیماران تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در استان منعقد شد.
شیبه ادامه داد: ارائه آموزش پیشگیری از شیوع بیماری و انجام مراقبتهای لازم برای کاهش عوارض بیماریهای غیرواگیر به ویژه دیابت، فشارخون بالا، بیماریهای قلبی، عروقی، سرطان و ارتقای شاخصهای سلامت مددجویان از دیگر اهداف انعقاد این تفاهمنامه است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان اضافه کرد: آموزشهای مددجویان به صورت حضوری و از طریق مراکز بهداشت شهرستانها به صورت فصلی انجام میشود.
وی از دیگر اهداف امضای این تفاهمنامه، ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به مددجویان در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاههای سلامت و خانه های بهداشت، هدایت و معرفی مددجویان به سطوح بالاترپزشکی و درمانی را عنوان کرد.
شیبه ادامه داد: هماهنگی با مراکز آزمایشگاهی، تصویربرداری دولتی و پزشکان متخصص شهرستانها برای کاهش هزینههای درمانی مددجویان و انجام آزمایشات و خدمات پاراکلینیکی نیز با همکاری شبکه بهداشت طبق این تفاهمنامه انجام خواهد شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان گفت: تهیه دستگاه بررسی قند خون و دستگاه فشار سنج دیجیتال برای مددجویان مبتلا به فشار خون بالا نیز در قالب این تفاهمنامه مصوب شده است.
وی اظهار کرد: بستههای حمایتی غذایی طبق الگوی مناسب تغذیه برای گروههای خاص از جمله کودکان دچار سوء تغذیه و مادران باردار مبتلا به دیابت و فشار خون توسط پزشکان تعیین شده معرفی می شود.
به گزارش ایرنا، ۱۳۰ هزار خانواده در خوزستان معادل پنج درصد جمعیت استان زیر پوشش کمیته امداد هستند.
نظر شما