به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری "سما" فلسطین، پایگاه خبری "واللا" رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد که این دو مقام ارشد نظامی آمریکا و اسرائیل در خصوص جنگ علیه حماس رایزنی کردند.
براساس این گزارش، دو طرف همچنین راههای تقویت حضور نظامی آمریکا در منطقه را نیز مورد بحث و بررسی قرار دادند.
در همین راستا، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون] نیز اعلام کرد که براون در تماس تلفنی با هالیوی، «راههای تقویت حضور نظامی آمریکا در منطقه و حمایت از تلاشهای بازدارندگی منطقهای» را بررسی کرد.
براساس این گزارش، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفته که ایالات متحده به دنبال آن نیست که درگیریها میان رژیم صهیونیستی و نوار غزه گسترش یابد.
وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده است: در اسرع وقت برای تامین مهمات مورد درخواست اسرائیل اقدام میکنیم و با صنایع نظامی در تماس هستیم تا سریعاً محمولههای سایر درخواستها را دریافت کنیم.
این تماس تلفنی همزمان با آن انجام میشود که مقامات آمریکایی در پی وحشت و غافلگیری رژیم اسرائیل از عملیات طوفان الاقصی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین اعلام کرده اند که از این رژیم حمایت خواهند کرد و جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در ۲۴ ساعت نخست این جنگ و حملات متقابل طرفین به یکدیگر، دو بار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفتگو کرد.
تارنمای آمریکایی آکسیوس روز دوشنبه ۱۷ مهرماه در گزارشی به نقل از سه منبع اسرائیلی و آمریکایی که در جریان تماس رئیس جمهوری آمریکا و بنیامین نتانیاهو قرار گرفتند، گزارش داد که نخست وزیر رژیم صهیونیستی به بایدن گفته است: "ما باید وارد غزه شویم. "
ارتش اسرائیل روز دوشنبه اعلام کرد ۳۰۰ هزار سرباز ذخیره را به حالت آماده باش درآورده است.
بایدن در طول تماس خود با نتانیاهو، موضوع اسیران اسرائیلی در غزه را مطرح کرده است اما نتانیاهو در پاسخ گفت: "ما باید وارد غزه شویم. اکنون نمی توانیم مذاکره کنیم. "
به گفته یک منبع آمریکایی، انتظار می رود بایدن جنگ فعلی غزه را به شیوه ای مشابه با جنگ سال ۲۰۲۱ غزه اداره کند.
آمریکا در آن زمان از اسرائیل به صورت عمومی حمایت کرد و با نتانیاهو و دیگر رهبران منطقه تعامل دیپلماتیک مکرر و کم رنگی داشت.
رزمندگان مقاومت فلسطین از صبح شنبه عملیات همه جانبه و بینظیر خود با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی آغاز کردند که ضربه مهلکی به صهیونیستها وارد کرده است.
با آغاز عملیات و فقط در ۲۰ دقیقه، ۵ هزار راکت به سمت مواضع صهیونیستها روانه شد و همزمان با آن پاراگلایدرهای حماس بر فراز سرزمینهای اشغالی به پرواز درآمدند تا آسمان برای اشغالگران ناامنتر از همیشه شود.
در این حمله ترکیبی علاوه بر هوا و دریا، تفنگداران حماس با پیشروی در اراضی اشغالشده تلفاتی بیسابقه را بر صهیونیستها وارد آوردند که به اذعان رسانههای صهیونیستی، یک هزار و ۱۰۰ صهیونیست تاکنون به هلاکت رسیده، ۲ هزار و ۷۴۱ نفر نیز زخمی شدند.
همچنین روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت، شمار صهیونیستهای به اسارت درآمده توسط رزمندگان حماس را بیش از ۱۵۰ نفر اعلام کرده که باید شمار ۳۰ صهیونیست اسیر شده توسط جهاد اسلامی و اسارت د هها صهیونیست دیگر توسط گروههای مختلف و حتی مردم عادی فلسطین را به آن افزود و این در حالی است که ۷۵۰ صهیونیست نیز مفقود هستند.
نظر شما