به گزارش ایرنا از کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، حسن روحانینیا در همایش فصلی نمایندگان استانی دفاتر خدمات الکترونیک قضایی که با حضور محمد کاظمی فرد رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه، اعضای هیأت مدیره کانون و جمعی از نمایندگان استانی برگزار شد، درباره سامانه تنظیم (نوبتدهی ضابطهمند) افزود: این سامانه، شکل مدرن و پیشرفته نوبتدهی است که اجرای دقیق آن، صف در دفاتر را به حداقل خواهد رساند، انتظار حضوری را حذف خواهد کرد و با هدایت مراجعان به دفاتر خلوتتر و عدالت در ارائه خدمات را ارتقا خواهد بخشید.
وی ادامه داد: در این فرایند، دستگاه نوبتدهی حذف و مراجعان به سه روش ارسال پیامک کد اختصاصی هر دفتر به سر شماره ۲۰۰۰۱۴۷۰ یا اسکن QR کد دفتر و یا ورود به سامانه nobatkdke.ir و انتخاب دفتر مورد نظر میتوانند نسبت به دریافت نوبت اقدام کنند.
روحانی نیا تصریح کرد: با اجرای کامل سامانه نوبتدهی ضابطهمند در دفاتر، مردم میتوانند قبل از مراجعه به دفتر، نوبت دریافت کنند همچنین میتوانند شلوغی یا خلوتی دفاتر را قبل از مراجعه، ملاحظه کرده و دفتر دلخواه را انتخاب کنند. در واقع مهمترین ارزش سامانه «تنظیم» اطلاع از خلوتی یا احیاناً شلوغی دفتر، قبل از مراجعه به دفتر و از روی سامانه است.
وی ادامه داد: با بهرهمندی از خدمات این سامانه، محیط دفتر خلوتتر خواهد شد و مردم نوبت میگیرند و حتی اگر خارج از دفتر باشند نزدیک شدن نوبتشان به ایشان پیامک میشود همچنین هزینه گزاف خرید دستگاه نوبتدهی و پشتیبانی سالانه آن حذف میشود و امکان توسعه از طریق اتصال به سامانههای مسیریاب نیز فراهم میشود.
روحانی نیا خاطرنشان کرد: هیچ هزینه جدیدی به دفتر تحمیل نمیشود و نظارت کانون بر ترافیک دفاتر را تقویت میکند همچنین توزیع عادلانه مراجعان به دفاتر اتفاق میافتد و از سوی دیگر مصرف کاغذ برای نوبتدهی نیز حذف میشود.
مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی گفت: اکنون اغلب دفاتر استان تهران به سامانه نظم متصل شده و امید است تا پایان فصل پاییز، دفاتر سراسر کشور به این سامانه متصل شوند. رونمایی رسمی از این سامانه به زودی انجام خواهد شد.
سامانه تسهیم (تسهیم سهام عدالت متوفیان بین وراث)
روحانی نیا درباره فعالیت سامانه تسهیم (تسهیم سهام عدالت متوفیان بین وراث) گفت: این سامانه که با هدف اجرای یکی از عناوین تعرفه سال ۱۴۰۲ دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای رفع مشکل وراث حدود سه و نیم میلیون ایرانیِ صاحب سهامِ عدالت فوت شده، ایجاد شده است، حاصل تلاش مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه و کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای توسعه صلاحیت دفاتر و رفع مشکل میلیونها هموطن ایرانی است.
مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تصریح کرد: اغلب نیازمندیهای راهاندازی این سامانه، تأمین و ارائه این خدمت در دفاتر به زودی آغاز خواهد شد.
کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با شعار «دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، از مردم برای مردم» در حدود بیش از ۱۲۰۰ دفتر با نیروهای متعهد و متخصص در سراسر کشور، در تحقق «قوه قضاییه هوشمند در تراز انقلاب اسلامی» در همکاری با مرکز آمار و فناوری اطلاعات دستگاه قضایی، همواره مشغولِ خدمترسانی به عموم مردم شریف ایران اسلامی است.
نظر شما