به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دادگستری هرمزگان، مجتبی قهرمانی روز شنبه در این خصوص اظهار کرد: از امروز تیمهای کنترل و نظارت بر توزیع سوخت در جایگاههای استان هرمزگان مستقر شدهاند و بر رعایت نوبت و قوانین و مقررات در فرآیند سوختگیری نظارت میکنند.
بیشتر بخوانید:
وی در تشریح فرآیند فعالیت تیمهای کنترل و نظارت بر توزیع سوخت در جایگاههای هرمزگان ادامه داد: پس از ثبت اطلاعات اشخاص و خودروهای دریافت کننده سوخت در سامانه، ضمن ارزیابی تعلق کارت سوخت به خودروی مذکور، مدارک فعالیت خودرو و تعداد دفعات سوختگیری های قبلی نیز با استفاده از کارت مورد نظر بررسی میشود.
قهرمانی تصریح کرد: اعضای این تیم در وهله اول، تعلق کارت سوخت به راننده ها را بررسی میکنند، این تیم ها همچنین بررسی میکنند که فرد دریافت کننده سوخت حتماً گواهینامه راهنمایی و رانندگی داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: اعضای تیمهای کنترل و نظارت بر توزیع سوخت در جایگاههای استان وظیفه دارند مدارک تردد و بارنامه کامیونها و وسائط نقلیه ترانزیتی را نیز بررسی کنند تا دفعات و فرآیند سوختگیری آنها مورد رصد و نظارت دقیق قرار گیرد.
مجتبی قهرمانی اظهار داشت: در حال حاضر، ۱۶ جایگاه سوخت در سطح شهر بندرعباس فعالیت می کنند که تیم های کنترل و نظارت بر توزیع سوخت در تمامی این جایگاه ها مستقر شده اند.
وی یادآور شد: اعضای تیم های کنترل و نظارت بر توزیع سوخت در جایگاه ها شامل نمایندگانی از دستگاه قضایی، پلیس، کارشناسان شرکت پخش فرآوردههای نفتی، اعضای تیم های مهندسی جایگاه ها و کارشناسان فناوری اطلاعات است.
رئیس کل دادگستری هرمزگان قهرمانی هدف از اجرای طرح استقرار تیمهای کنترل و نظارت بر توزیع سوخت در جایگاه ها و پمپ بنزین های استان هرمزگان را تسریع در روند خدمت رسانی به مردم و جلوگیری از ازدحام و تشکیل صف های طولانی انتظار در این جایگاه ها عنوان کرد.
وی با بیان اینکه روند اجرای این طرح به مروز زمان با استفاده از سامانه های هوشمند انجام خواهد شد، ابراز کرد: در نتیجه اجرای این طرح ضمن مقابله جدی با قاچاق سوخت و تاراج سرمایه های ملی از مبادی رسمی و غیررسمی و کاهش تصادفات جاده ای ناشی از تردد خودروهای سوخت بر و وسایل نقلیه فاقد پلاک، صرفه جویی قابل توجهی در مصرف انرژی انجام شود.
نظر شما