مصطفی راستینه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به دنبال ایجاد یک هم اندیشی و همکاری هدفمند میان تشکل های بخش خصوصی، مردم و نهادهای دولتی هستیم تا این نهادها با همدیگر آشنا شوند، از توانایی همدیگر اطلاع یابند و در نهایت با هم ارتباط برقرار کنند.
وی یاددآورشد: بدون شک نمی توان گفت که تمام امور جاری مردم باید به دست دولت حل شود، هم دولت و هم موسسات مختلف و مردم می دانند و در همه جای دنیا نیز همین رویه برقرار است که امورات با مشارکت مردم برطرف می شود و به نتیجه می رسد.
هدف بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی رسیدن به نظر فکر مشترک با همه انجمن ها و موسسات بخش خصوصی و دولتی است تا به تبع آن برای آگاه سازی و اطلاع رسانی به مردم اقدام شود
راستینه اظهارکرد: هدف بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی نیز رسیدن به نظر فکر مشترک با همه انجمن ها و موسسات بخش خصوصی و دولتی است تا به تبع آن برای آگاه سازی و اطلاع رسانی به مردم اقدام شود، آگاهی آنان ارتقا یابد و اقشار مختلف در سطح مداخله، مشارکت داشته باشند و در صیانت از خانواده ها با هم قوی تر و بهتر عمل کنند.
مدیرعامل بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی با اشاره به فعالیت پدر ایتام کشور و تحت پوشش قراردادن ۲۲۰ هزار نفر گفت: از این نوع مجموعه های خیریه در سطح کشور به تعداد قابل توجهی داریم که به کمک دولت آمده اند، ضعف ها را پوشش می دهند.
همه تشکل ها و نهادها در همکاری با همدیگر باید به عنوان بازوی اجرایی دولت حضور داشته باشند و برای رفع نواقص و بهبود شرایط مشارکت کنند.
راستینه ادامه داد: وجود ضعف ها در عملکرد، مدیریت و برنامه ریزی برای حوزه اجتماعی فقط مختص ایران نیست و اکنون همه وظیفه داریم برای ساخت یک ایران آباد مشارکت داشته باشیم، مطالبه گری کنیم، ایرادهای موجود و راه حل های آن را به دولت نشان دهیم و فقط به انتقاد صرف بدون ارائه راهکار اکتفا نکنیم.
برگزاری گردهمایی بزرگ تشکل ها، انجمن و تعاونی های مردمی در آبان امسال
مدیرعامل بنیاد پیشگیری از آسیب های اجتماعی با اشاره به برگزاری گردهمایی بزرگ تشکل ها، انجمن و تعاونی های مردمی در آبان امسال اعلام کرد: این همایش فرصتی برای جلب عزم ملی به منظور شناسایی کاستی ها و کمبودها و یافتن راه حل هاست تا با رویکرد نوین دولت در بحث رویارویی با تشکل ها و سازمان های مردم نهاد مواجه شود.
مردم باید در کنار هم قرار بگیرند و یک توسعه اجتماعی را رقم بزنند و برای رفع مشکلات و کاستی راهکار بدهند تا بتوان به توسعه دست یافتوی این همایش را فرصتی برای آغاز به کار سامانه ملی دیده بان کشور در راستای دیده بانی مسائل اجتماعی به منظور ارتقای سرمایه اجتماعی و حمایت از فعالیت های دولتی دانست و تاکید کرد: مردم باید در کنار هم قرار بگیرند و یک توسعه اجتماعی را رقم بزنند و برای رفع مشکلات و کاستی راهکار بدهند تا بتوان به توسعه دست یافت.
راستینه اصلی ترین هدف سامانه دیده بان را توسعه و نوآوری اجتماعی هدفی خواند و اضافه کرد: در کنار سایر سامانه های دیده بانی موجود در کشور، این سامانه در راستای اهداف توسعه و نوآوری اجتماعی با هدف مردمی بودن و مردمی شدن راه اندازی می شود چرا که اگر مردم برای تمامی کارها در کنار ما نباشند، ما محکوم به شکست هستیم بر همین اساس نیز همه تلاش ما این است که با جلب مشارکت همه مجموعه ها بتوانیم باری از دوش دولت و کشور برداریم.
نظر شما