عزیمت اولین کاروان کمک های انسانی به سمت گذرگاه رفح/ توافق برای آتش بس انسانی ۵ ساعته

تهران - ایرنا – به دنبال توافق برای اعلام آتش بس انسانی ۵ ساعته در غزه، اولین کاروان کمک های انسانی به سمت گذرگاه رفح عزیمت کرد.

به گزارش امروز ایرنا به نقل از منابع فلسطینی، پس از ۱۰ روز بمباران بی وقفه و شدید غزه از سوی رژیم صهیونیستی قرار است اولین کاروان کمک های انسانی به این منطقه از سمت مصر اعزام شود.

قرار است آتش بس بین طرف های درگیر در غزه از ساعت ۹ صبح (به وقت محلی) آغاز شود.

براساس اعلام رسانه ها، این توافق برای آتش بس بین آمریکا و رژیم صهیونیستی و مصر صورت گرفت تا براساس آن گذرگاه از ساعت ۹ تا ساعت ۱۷ عصر بازگشایی باشد.

در همین حال، دفتر اطلاع سانی دولت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که تا این لحظه هیچ تماس یا تایید از طرف مصر درخصوص بازگشایی امروز گذرگاه رفح در مرز مصر و نوار غزه دریافت نکرده است.

در همین  راستا، سفارت آمریکا در قدس اشغالی به اتباع خود خواست تا اگر وضعیت امن باشد، به گذرگاه مرزی رفح برای خروج از غزه نزدیک شوند

این سفارتخانه افزود: گزارش های رسانه ای حاکی از گشوده شدن گذرگاه رفح در ساعت ۹ صبح امروز دارد و وضعیت در آنجا به گونه ای است که نمی توان آن را پیش بینی کرد.

پیش از این "فیلیپ لازارینی" کمیسر آژانس امداد و اقدام و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی نسبت به شرایط بحرانی غزه هشدار داده و گفته بود که واقعیت امر این است که غزه درحال خفه شدن است و گویا جهانیان انسانیت خود را اکنون از دست داده‌اند.

لازارینی با بیان این که «درست زمانی که دارم با شما صحبت می‌کنم، غزه از کمبود آب و برق رنج می‌برد» افزوده بود، «همکارانم در غزه دیگر قادر به ارائه کمک‌های بشردوستانه نیستند».

لازارینی هشدار داده بود که بزودی غذا و دارو در غزه تمام خواهد شد و در هشت روز گذشته اجازه ورود یک قطره آب، یک دانه گندم و یک لیتر سوخت را به نوار غزه نداده‌اند.

وی گفت که یادمان باشد که بیش از ۱۶ سال است که غزه محاصره است و بیش از ۶۰ درصد ساکنان آن عملا به کمک‌های غذایی بین‌المللی متکی هستند.

لازارینی همچنین از کشته شدن ۱۴ تن از کارمندان این سازمان به دنبال بمباران غزه از سوی بمب افکن های رژیم صهیونیستی در غزه خبر داده و گفت بود که این آژانس ۱۳ هزار کارمند داشته که اکثر آن‌ها اکنون یا آواره هستند و یا بیرون از منازل خود به سر می‌برند.

دست‌کم در حال حاضر ۴۰۰ هزار آواره فلسطینی در مدارس و ساختمان‌های وابسته به آنروا حضور دارند که اکثریت این اماکن فاقد پناهگاه اضطراری هستند.

لازارینی در پایان هشدار داده که محاصره و بمباران زیرساخت‌ها در منطقه پرجمعیت همچون غزه (از سوی رژیم صهیونیستی) هرگز صلح و امنیت برای منطقه به بار نخواهد آورد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha