به گزارش ایرنا، طرح توانمندسازی و تحول محلات در ۲۰۲۰ محله کم برخوردار کشور، طرحی است که از سال گذشته توسط چهار نهاد کشور شامل کمیته امداد حضرت امام (ره)، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، سازمان بهزیستی و جمعیت هلال احمر به مرحله اجرا درآمده است و می تواند گره بسیاری از چالش های موجود در مناطق حاشیه ای را باز کند.
محمد کریم آریا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طرح توانمند سازی ۲۰۲۰ محله کم برخوردار کشور که از تاکیدات دولت سیزدهم است در سه شهرستان کهگیلویه، لنده و یاسوج اجرا می شود.
وی بیان کرد: این طرح در کنار توجه به مناطق محروم حاشیه شهر زمینه توجه ویژه به شهرستان های محروم استان را نیز فراهم خواهد کرد.
آریا اضافه کرد. با بررسی و حضور میدانی کارشناسان در این طرح مسائل و مشکلات این مناطق توسط دستگاههای دولتی مرتبط شناسایی و اقدامات لازم برای رفع این چالش تا حصول نتیجه نهایی ادامه خواهد داشت.
وی اظهار کرد: از ظرفیت همه نهادها برای احیا و بهبود وضعیت مطلوب مردم در این مناطق به نحو احسن استفاده خواهد شد.
۴۵ هزار نفر از جمعیت ۷۲۳ هزاری نفری استان تحت پوشش بهزیستی هستند
سازمان بهزیستی کشور، به موجب لایحه قانونی سال ۱۳۵۹ در جهت تحقق مفاد اصول ۳، ٢١ و ٢۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و در زمینه تحقق عدالت اجتماعی تشکیل شده است.
کودکان بی سرپرست، سالمندان، معلولان جسمی و ذهنی، روشندلان، افراد ناشنوا، زنان سرپرست خانوار و یتیمان از مهمترین اقشار جامعه هدف بهزیستی هستند و حمایت از این گروه ها برای دستیابی به سلامت اجتماعی مهم و اثرگذار است.
کهگیلویه و بویراحمد استان محرومی است که به طور نسبی یک سوم جمعیت آن زیر پوشش نهادهای حمایتی قرار دارند و بسیاری از مددجویان تحت حمایت در استان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند.
نظر شما