استاندار: راهبردهای کلان اقتصادی استان یزد بر اساس سند یزد نوین تعیین شده است

یزد - ایرنا -استاندار یزد گفت: اولویت‌ها و راهبردهای کلان اقتصادی استان در سند یزد نوین مشخص و بر اساس آینده‌پژوهی تنظیم شده و یکی از نقاط قوت این سند انعطاف‌پذیری آن است که بر اساس این سند راهبرد دیپلماسی اقتصادی استان کاملاً مشخص است.

به گزارش ایرنا مهران فاطمی روز سه شنبه در نشست ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی استان یزد ، افزود: باید برای عملیاتی‌ شدن همه بندهای سند یزد نوین برنامه ریزی دقیق انجام شود و مردمی‌کردن اقتصاد یکی از پایه‌های اقتصاد مقاومتی است و باید در این زمینه برنامه دقیق و منظمی داشته باشیم.

وی ادامه داد: برای تحقق رشد سرمایه‌گذاری و افزایش بهره‌وری باید موانع برداشته شود و سه مانع اساسی در این زمینه عدم تکمیل زیرساخت‌ها، مشکلات و معطلی های اداری و تاخیر در تخصیص تسهیلات و عدم تأمین مالی است.

استاندار یزد گفت: هر گونه فعالیتی بدون برنامه ریزی اشتباه است به همین دلیل اولین اقدامی که در استانداری انجام گرفته، برنامه‌ریزی است اما نباید این برنامه‌ریزی منجر به افزایش سخت گیری های اداری شود.

فاطمی ادامه داد: مدیران استان می دانند که ما در جنگ اقتصادی هستیم و باید بر اساس این جنگ فعالیت داشته باشیم و در شرایط فعلی اگر تولیدکننده سرمایه خود را در بانک بگذارد سود بیشتری می‌گیرد پس در چنین شرایطی نباید مسئولان برای تولیدکننده‌ای که سختی‌ها را تحمل کرده‌ و در حال فعالیت است، مانع ایجاد کنند.

وی افزود: بیش از ۸۰ درصد اقتصاد استان توسط بخش خصوصی اداره می شود و باید مشکلات واحدهای راکد و نیمه فعال‌ صنعتی کاملاً مشخص و برای برطرف‌شدن آنها به‌صورت اساسی برنامه‌ریزی شود.

استاندار یزد گفت: تعدادی از واحدهای اقتصادی استان بخشی از تولیدات خود را از طریق دیگر استان ها صادر می‌کنند و همین موضوع باعث شده تراز اقتصادی استان در آمارها مناسب نباشد همچنین با توجه به اینکه آینده اقتصاد کشور در سواحل دریا است لذا باید برای حضور فعال در این سواحل از هم اکنون برنامه‌ریزی شود .

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد نیز در این نشست گفت: دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی استان در محل سازمان مدیریت و برنامه ریزی مستقر شده و در این جلسه باید تصمیم گیری و سیاست گذاری در حوزه اقتصادی استان در این ستاد انجام شود .

محمدعلی شاه حسینی افزود: برگزاری این جلسات باید با دستور کار و چشم انداز باشد و فقط به گزارش کار اکتفا نشود و حتما در جلسات به صورت مصداقی یک موضوع مطرح و سپس تا رسیدن به نتیجه نهایی پیگیری شود و راه حل مشکلات اقتصادی باید در این جلسات همفکری پیدا شود .

وی ادامه داد: مشکلاتی که به بن بست رسیده و بخشنامه هایی که دست ما را بسته باید در این جلسات مطرح شود تا با کمک سیستم قضایی استان رفع شود و نباید از حل آن شانه خالی کنیم و همه ما مسئولیت داریم تا برای حل مشکلات حوزه های اقتصادی استان تلاش کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد گفت: رصدخانه تورم در استان تشکیل شده و نتایج آن نیز مشخص شده و باید مسئولیت هر دستگاه مشخص و در این زمینه تقسیم کار شود تا در رابطه با کنترل تورم در استان نتایج خوبی را داشته باشیم و انتظار داریم دبیرخانه اقتصاد مقاومتی استان فعال تر انجام وظیفه کند.

در این نشست تعدادی دیگر از اعضاء نیز درخواست ها و پیشنهادات خود را مطرح کردند .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha