به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری تاس، دیمیتری پولیانسکی در شبکه اجتماعی X (توئیتر سابق) نوشت: ایالات متحده به طور ناگهانی تصمیم گرفت این قطعنامه را وتو کند و از آنجاییکه بسیاری از کشورها بر این باور بودند که ایالات متحده «همراه» است، این اقدام مانند «خنجر از پشت» [برای این کشورها] بود.
دومین نشست علنی شورای امنیت سازمان ملل چهارشنبه به وقت محلی (۲۶ مهر) آغاز شد تا اعضای این شورا به ریاست برزیل اوضاع خاورمیانه و سرزمینهای اشغالی فلسطین را بررسی کنند اما قطعنامه پیشنهادی برزیل نیز به تصویب نرسید و آمریکا آن را وتو کرد.
قطعنامه پیشنهادی برزیل رای ۱۲ کشور آلبانی، برزیل، چین، اکوادور، فرانسه، گابن، غنا، ژاپن، مالت، موزامبیک، سوئیس و امارات متحده عربی را در مقابل یک رای مخالف ایالات متحده آمریکا داشت و دو کشور روسیه و انگلیس نیز رای ممتنع دادند.
آمریکا با رای منفی خود، قطعنامه ای را وتو کرد که خواستار «وقفه های بشردوستانه» برای ارسال کمکهای حیاتی به میلیون ها نفر در غزه بود.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پیشتر در پاسخ به سوالی درباره علت وتوی قطعنامه برزیل در شورای امنیت سازمان ملل از سوی آمریکا درباره آتش بس در غزه گفته بود: ما پیش نویس قطعنامه شورای امنیت را وتو کردیم زیرا حق اسرائیل برای دفاع از خود در برابر حملات تروریستی را به رسمیت نمی شناخت.
به گزارش ایرنا، با ورود عملیات طوفان الاقصی به پانزدهمین روز خود و ادامه کسب پیروزیهای کم نظیر توسط رزمندگان مقاومت در نبرد علیه رژیم صهیونیستی، ارتش اسرائیل که از مقابله با رزمندگان فلسطینی مستاصل شده به بمباران جنون آمیز مناطق مسکونی، درمانی، مساجد و مکانهای تجمع آوارگان فلسطینی در غزه روی آورده است.
رژیم جعلی صهیونیستی که تاکنون تلاشهایش برای توقف عملیات مقاومت در سرزمینهای اشغالی به جایی نرسیده و سران این رژیم هنوز در شوک شکست بی نظیر مقاومت فلسطین به سر میبرند، همچنان غیر نظامیان فلسطینی را هدف قرار میدهند و به دنبال کوچ اجباری فلسطینیان با تبدیل کردن غزه به زمین سوخته میگردند.
نظر شما