۳۰ مهر ۱۴۰۲، ۱۰:۰۴
کد خبرنگار: 1052
کد خبر: 85265875
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

آیین سنتی پخت رب انار روستای گردشگری قلعه محمدعلی‌خان ری یکماه ادامه دارد

شهرری - ایرنا - رئیس اداره میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ری، از آغاز پخت سنتی رب انار از ۲۸ مهر به مدت یک ماه در روستای گردشگری قلعه محمدعلی‌خان از توابع بخش حسن‌آباد فشافویه خبر داد.

به‌گزارش ایرنا از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان تهران، نوروز تقی‌پور روز یکشنبه در این باره گفت: در این مراسم بیش از ۲ هزار کیلو رب انار به روش پخت سنتی با هیزم در باغ‌ها تولید و آماده عرضه به گردشگران می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: آب مورد نیاز باغ‌های انار این روستا توسط یک قنات تاریخی که به نام روستا شناخته شده است تامین و شرایط آب هوایی و گرمای مساعد منطقه موجب تولید یک انار مرغوب و با کیفیت می‌شود.

این مسئول افزود: سال ۱۴۰۳ اولین جشنواره پخت انار برای شهوندان تهرانی و سایر گردشگران برگزار می‌شود.

روستای محمدعلی‌خان در ۶۳ کیلیومتری شهر تهران و در مجاورت جاده قدیم تهران- قم قرار دارد، شغل اصلی مردمان این روستا دامداری، تولید گلیم و تولیدات محصولات خانگی شامل رب‌ انار و انجیل خشک است.

بخش فشافویه به مرکزیت شهر حسن آباد در ۳۰ کیلومتری جنوب شهرستان ری در مسیر جاده قدیم تهران – قم واقع است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha